Sjukstuga

Här hemma är vi sympatisjuk med pappan. Ligger bara i soffan och kollar på SOA. :) Det blir lätt så. 

Annars då? Jodå, ett hem fullt med hundhår. Fy fan!! Jag som inte ville ha en katt pga allt hår. Det här är som att ha 5 katter!! Tror det är valppälsen som håller på att släppa?! Vi har en riktigt borste som tar bort hur mycket hår som helst, men man kan stå i en evighet och borsta och borsta och borsta. Fortfarande skitmycket löspäls kvar ändå! Suck..
Har köpt massa hårrollers nu iaf. Så nu ska soffan rollas!! Och där är det nu hundförbjudet! UUUSCH vad jag hatar detta hår! Blä!

Påtal om förbjudet. Nu får Ellen inte kolla på teve nå mer. Har ju hört att dom kan få mardrömmar om dom kollar på mycket teve när dom är små. Men Ellen har aldrig haft problem med det, och det är skönt att hon kan sitta nöjd där ett tag.. Men nyss hade hon nog den värsta mardrömmen! Skrek och skrek och grinade, det kom till och med tårar! (Har bara grinat tårar en gång innan) Men hon vaknade inte! Inte ens när jag lyfte upp henne vaknade hon.. Lillpruppan! Så antingen hade hon en mardröm eller så hade hon väldigt ont magen?!?


Update!
Det var nog varken mardröm eller magont! Det var skräp i ögat! Som hon har grinat idag alltså!! Och knappt kunnat kolla! Bara kikat fram och tillbaka sen gallskrikit och grinat tills hon somnat igen. Jag försökte skölja med vatten och kika vart skräpet var, men så fort man petade vid ögat vart det grin igen :( Tyckte iaf att det såg ut som ett hårstrå. Efter ca 3 timmar med en otröstlig unge så ringde jag vårdcentralen. Tyckte så synd om henne, man vet ju själv hur det är att ha ett hårstrå i ögat. 
Men ja.. Fick väl inte så mycket hjälp. Läkaren kollade i ögat. Han såg ingenting.. Tyckte inte han kollade så noga heller? Fick droppar iaf så får väl se om det kommer ut. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0