Bök

Tror magontet gett med sig lite. Visst är hon grinig fortfarande men inte alls lika mycket som förut. Hon kan sitta nöjd och bara kolla på en på kvällarna nu, ist för att ligga och gallskrika i famnen. Dock blir hon alltid grinig när vi ska gå pch lägga oss. Men om jag ligger och vaggar henne i babynestet samtidigt som jag "snusar" henne på kinden så somnar hon oftast ganska fort! Och mysigt är det :)

Dock har hon börjat vakna två gånger på natten igen. Vart ju bortskämd några nätter när hon bara vaknade en gång. 
Och när hon vaknar andra gången (vid fyra-fem) så är hon såååå svår att somna om! Ligger och bökar och stönar. Försöker alltså bajsa. Och det kan ta ett bra tag och det är så frustrerande. Och när bajset väl kommer ja, då kommer det ett megalass! Denna natt fick vi byta pyjamas två gånger för att blöjan läkte.

Och idag duger ingenting! Grinig som bara den. När Pär kommer hem ska vi åka till Birsta med Mia och Livia :) Så det är väl bra att hon är vaken nu och sover då ;) Jag ska nämligen köpa en spjälsäng. Vaggan var inge bra för oss. Jag vill ha så man kan ha spjälsängen bredvid våran säng. Ta bort ena långsidan liksom. Så Pär kan få flytta in i sovrummet igen. Vi kommer ställa vaggan i hennes rum ist, så kan hon sova där på dagarna :)

Vi fick även massa olika sorters nappar av Terese! Guld värt!! Hon tar den fortfarande inte men det går framåt! Hon skriker inte så fort man försöker längre och snuttar litegrann. Tror det är mer att hon inte riktigt vet hur man gör än att hon inte vill ha den, så vi fortsätter kämpa med den :) Nuk-nappen blev favoriten, tror den var lite mindre än mamnappen. 

Försökte söva Ellen genom att sjunga för henne, gick sådär. Nitro därimot slocknade snabbt ;)

Nu har hon dock lyckats somna. Undra hur länge? Hon tar ju bara massa powernaps nu för tiden! Måste passa på att försöka få till nån frilla! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0