Bristningar

Jämt när jag läser nån som skrivit: "jag älskar mina bristningar. Det är ett bevis på att jag fått min son/dotter, och det gör dom vackra!" Så tänker jag: Nej det gör det inte! 
Visst, det är väl bra att man försöker tänka så. Men jag tror det bara är ett "försvar" ifall nån skulle säga nått negativt om deras bristningar..

Jag hatar mina bristningar! Dom är skitful, även fast jag fick världens finaste dotter! Jag kommer nog inte tänka på dom lika mycket när dom bleks, men dom kommer aldrig bli vackra. Aldrig. Det är väl mer nått man kommer lära sig att leva med.

Just nu håller jag på smörjer med bio oil. Det ska hjälpa mot bristningar och ärr bland annat. Skadar ju inte att försöka. Funderar även på att köpa en skinroller, men äh jag vet inte.

Kan även meddela att jag har 5 kg kvar till inskrivningsvikten. Alltså har jag gått ner 16 kg! :) Hoppas jag får klartecken att börja träna när jag ska på efterkollen. För då ska fettet bytas ut mot muskler. Måste ju få en superkropp till sommarn för att väga upp bristningarna! 

Fy fan i helvete vad jag längtar till att träna! Ni anar inte. Helst situps! Jag som hatar situps i vanliga fall.. Men man får väl börja med plankan :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Åh dom första sit-pussarna var så jobbiga!! Faktiskt läskigt att det var så jobbigt att ta sig upp! Haha!

Svar: Sit-pussarna? ;) haha. Ja fy fan längtar men samtidigt inte!
Nathalie

2014-01-22 @ 14:56:04
URL: http://Theresesilen.blogg.se
Postat av: Therese

Står det inget i Olga Rönnbergs bok när man kan börja träna förresten?

Svar: Hittar inget om när man gjort snitt :/ vet inte om det gäller alla det hon skriver. Man ska ju börja med andningsövningar, Och det kan jag ju göra, men det blir "jag gör det sen" hela tin :P
Nathalie

2014-01-22 @ 14:56:38
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0