Galen

Här hemma har vi en tjej som inte alls är nöjd. Nu har hon börjat bli grinig på nätterna också. Eller grinig och grinig.. Vägrar somna om. Dock är det inte så farligt, men när man är helt slut och aptrött så kan en timme kännas som ett dygn och gnöl kan låta som gallskrik.

Dagarna ser inte ut som förut heller. Då är det gnäll och skrik 90% av den vakna tiden, 

Börjar fundera ifall det är D-dropparna som är boven? Dumt att dom inte meddelar att det kan ge magknip när dom delar ut dom tycker jag! Ska prova att strunta i dom några dagar pch se om det blir bättre. För minifom verkar inte heller funka för denna lilla dam. 

Jag håller på bli tokig! Vissa stunder känner jag "jag orkar inte!!!!" Det är så frustrerande att inte veta vad som är fel och att inte kunna hjälpa. Och ja, grinet är inte heller musik för öronen. ;) 
Hoppas hoppas hoppas det är dropparna som är felet! Annars vet jag inte vad jag ska göra?!? Äter laktosfritt och äter inget starkt/lök/choklad osv. 

Hon älskar iaf att bada och det verkar vara skönt :) Ser ut som hon njuter. Ser sååå nöjd ut! Men vi kan ju inte ha henne i en balja vatten dygnet runt ;)

Älskade unge vad jag älskar dig!!
Detta hjälper också, oftast iaf! Att ligga på mage på bröstet.


Kommentarer
Postat av: Nette

Ines tycker också om att ligga så, särskilt om man ligger ned i soffan :) Kan de få magont av D-dropparna? :O Det har jag inte ens tänkt på! Jag tycker det är så olika hur hon är i magen, ibland går det bra, ibland kan hon behöva kämpa på en hel dag innan hon kan bajsa och då kommer det mängder! Tycker så synd om henne när man ser hur frustrerad hon blir då det inte går :/

Svar: Ja efter lite googlande insåg jag att det kan vara dropparna. Kan vara oljan i den, finns vattenbaserad också tydligen. Sen vi slutade med sempers så bajsar hon inte lika mycket. Ser hur hon trycker på och spänner sig, men iget kommer. Usch inge kul :(
Nathalie

2014-01-10 @ 23:28:48
URL: http://netteh.blogg.se
Postat av: Therese

Prova och kör med både minifom och sempers magdroppar och se om det blir bättre, vi fick ju köra med båda till Mejja.. Annars kanske det är kolik, det brukar väl oftast bli bättre efter 3 mån ;) =\

2014-01-11 @ 09:45:07
URL: http://Theresesilen.blogg.se
Postat av: Terese

Jag vet hur det känns. Stor kram till dig Nathalie! <3

2014-01-11 @ 16:31:04
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se
Postat av: Marielle

Jobbigt! Stor kram till dig. Agnes hade alltid en grin period varje kväll tills hon var 6 mån... Men när hon väl somnade för natten kanske vid 02 sov vi till 12 nästa dag med några matningar.
Så jag fick sova iaf.. Hoppas det vänder snart.

Svar: Ja, på nätterna är hon faktiskt snäll. Kan ta lite lång tid att somna om bara men inte så mycket skrik :)
Nathalie

2014-01-12 @ 17:05:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0