Hjälp!

Hur gjorde ni när ni vänjde era barn med napp? Här är det omöjligt!! Hon blåvägrar!

Ibland när hon ligger och halvsover och bökar så börjar hon snutta på handen. Om jag då försöker ge henne nappen börjar hon gallskrika som om jag plågade henne med nappen?!? Sen skriker hon så länge man försöker ge henne nappen och slutar (oftast iaf) när man tar bort den. Jag vill verkligen inte att hon ska börja suga på tummen ist för napp!!

Ska man bara "träna" napp när hon är ledsen eller ska man prova att ge när hon är nöjd och glad också? Blir tokig! Inte för att hon måste ha napp men kan hon tröstas av det en vacker dag så...

Hur gjorde ni? Hjälp mig, ge mig tips!
Vi har både mam och esska-nappar men ingen duger åt damen. Mam-nappen var den hon tog en kväll, men sen dess vill hon inte ha nån alls..

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag har väl inget direkt tips. Provade minst en gång varje dag, men Livia blåvägrade. Och en dag så passade det helt plötsligt (när hon var typ 2 månader), och sedan dess har hon inte slutat sugit på nappen!

Svar: Ja det gäller väl att ha tålamod och inte ge upp! Men det är lättare sagt än gjort ;)
Nathalie

2014-01-16 @ 12:49:13
URL: http://mialundholm.blogg.se
Postat av: Linda Fernström

Neo tog inte heller nappen förän han var nästan 3 mån. Det var min mamma som fick honom att ta den. Hon satt å träna när han var på bra humör, lät han suga in den själv å lät han spotta ut den å så om å om igen.Stoppa i den när han var grinig gick inte då blev han bara surare.

Svar: Ja det gäller nog att ha tålamod! Men det ska jag prova, att hon får suga in den själv :) För hon blir också surare ifall man stoppar in den när hon är grinig. Tack för tipset!
Nathalie

2014-01-16 @ 13:04:28
Postat av: Terese Mattson

Julia hade jätte stooort snuttbehov men vägrade ta nappen. När hon var 2 månader och 2 dagar så tog hon den och vilken skillnad på barn! Hon är mycket mer harmonisk och magen är mycket böttre då hon inte snuttar på brösten stup i kvarten. Vi provade många olika modeller, hon tog MAM latex. Jag har x antal olika modeller om du vill ha och testa någon annan modell, bla. NUK. Blir ju ganska dyrt att göra som vi och köpa hundra nappar! ;P Men det var värt det endå! =)

Svar: Ja jag ville ju ha mam latex, men fanns bara silikon på Apoteket? Den blir ju ganska hård om man jämför med esskanappen som är i latex..
Nathalie

2014-01-16 @ 17:30:24
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se
Postat av: Therese

Säger detsamma, prova mam latex. vi provade också hur många nappar som helst och det var till slut mam latex hon tog. inte ens när hon var van vid napp ville hon ha nån annan. :) jag kan köpa åt dig i helgen då jag jobbar! tror även mam napparna är bättre än esska i formen.

Svar: Ja det får du gärna göra!! :) ja esskanappen vill hon verkligen inte ha! Mamnappen kan hon snutta liiiiite på..
Nathalie

2014-01-16 @ 21:51:58
URL: http://theresesilen.blogg.se
Postat av: Marielle

Jag köpte en skit dyr napp. Skit ful och skit dyr. Som var gjort helt av miljövänligt gummi typ. Var den ända nappen Agnes tog efter månader av olika nappar.
HEVEA heter dom ;-) fula men funkade iaf :-P

2014-01-17 @ 10:23:39
Postat av: Terese Mattson

Jag har 2 olika modeller av natursnutten (samma som HEVEA)och NUK. De är gjorda i latex men ratades av J. Det sura med MAM latex är att de slutat tillverka den i storlek 0-6 mån (enligt personalen på babyproffsen). Jag beställde ett gäng från england, då de var omöjliga att få tag på i stan.

Svar: Hmm typiskt!!
Nathalie

2014-01-17 @ 14:43:48
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se
Postat av: Therese

Men varför har dom slutat tillverka dom? Räddarna i nöden! ;)

Svar: Tror dom finns på deras hemsida, men då står priset i euro eller nått. Sen fanns det nån annan napp, mam alltså, som hette typ "perfect" eller nått. Den skulle vara mjukare :)
Nathalie

2014-01-17 @ 20:58:29
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0