Pappa kom hem, för vi längtar efter dig..

Idag är första dagen vi är ensamma utan pappan i familjen. Pär har nämligen börjat jobba igen. Vi har ju varit bortskämda att ha han hemma i tre veckor, plus att vi fick måndan igår då det var röddag.

Ellen vill inte sova på nätterna längre verkar det som. Två nätter i rad nu har hon vägrat sova! Vet ni hur frustrerad man kan bli när man är så trött att man kan somna ståendes? Tur ongan är söt ;) Dock var det inte lika illa i natt som förra natten, då det tog flera timmar för henne att somna om!! Men nu tog det tid varje gång hon vaknade. Eller det blev bara två gånger eftersom hon höll sig vaken. Vaknade en gång vid ett och en vid fem. Och var som sagt vaken ett bra tag varje gång. 

Lite efter sju kom Nitro och väckte mig. Så jag klev upp och åt frukost (lika bra att passa på medans lillan sover) sen ut med han. 
Ser ni den uttråkade blicken. Är nog han som saknar Pär mest tror jag ;)


Vi har fått låna en babyvakt av Therese och dom är ju så jäkla smart!! Den här räcker två kilometer! Inte för att jag någonsin kommer gå så långt bort men ändå! :P Jag kan gå ut på parkeringen/tomten här bredvid utan problem iaf. Och man hör riktigt bra!

Men inte skulle hunden göra sina behov då inte.. Såklart! Det som har varit det positiva med att han inte fått lika mycket tid som innan Ellen kom. (Dock får han myyyycket uppmärksamhet, så han blir inte bortglömd!) Han har lärt sig att hålla sig längre stunder! Förut har man gått ut med han varannan/var tredje timme. Nu kan det gå fyra/fem timmar imellan. Duktig vovve! Även bra för mig, som slipper gå ut med han lika ofta, nu när Ellen finns :)

Jag måste rekomendera en babyvakt om man som vi har hund som ska ut. Dock blev jag lite skraj då Simone berättade om en skräckfilm igår, där mamman hörde nån säga "I'm gonna kill you" (eller nått sånt) i babyvakten! Uscha!! :P haha

Nitro har blivit så rolig! Haha. Nyss hörde han en bil på teven tuta och blev helt tokig! Trodde nog det var en riktig bil. Och ligger han i soffan och sover och jag ser att Pär kommer hem så säger jag "är det husse som kommer???" Då ska ni se en hund som blir exalterad iaf! Flyger upp ur soffan och springer fram och tillbaka och gnölar. Haha lillbubben!

Kommentarer
Postat av: Simone

Haha, förlåt! ^^ X)

2014-01-07 @ 14:06:59
URL: http://Simoned.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0