7 månader

Idag blir min älskling 7 månader! Kan inte fatta att för exakt 7 månader hade vi precis fått ett rum på förlossningen och jag hade så ont att jag trodde jag skulle dö! Och om typ 2 timmar och 20 min skulle jag ha en dotter! :')
Känns som det var igår, samtidigt som det känns som att Ellen funnits mycket längre än 7 månader.


Hon sitter jättestadigt nu. Det har gått så fort för henne att bli stadig tycker jag :)
Hon försöker dra sig upp på knä när hon ligger på golvet. Försöker även dra sig framåt med händerna. Och blir sååå jäkla förbaskad då hon inte kan :P
Ammar henne bara en enda gång på dagen (på morron) och natten. I natt blev det bara en gång då hon sov från 00.30 (då hon åt) till 6 imorse! Halleluja!! Annars brukar hon vakna kring 4-5 och vilja äta sen somna om till 7 :)
Iaf. känns det lite sorgligt att amningen snart är slut! Jag har typ ingen mjölk kvar. Hua! För nån månad sen längtade jag tills jag skulle sluta. Men nu känns det sorgligt ist. Ännu ett tecken på att hon blir så stor!!

Hon pratar mest hela dagarna! Dock mest när det bara är jag (och Pär när han kommer hem) hemma. Träffar hon andra är hon så nyfiken och sitter mest tyst och tittar. Helst om dom babblar på med henne, då får hon ingen syl i vädret ;) Hon måste ha lite tystnad för att börja prata, koncentrera sig liksom! Haha
"Baba" "ääjj" "ädää" är några exempel på vad hon säger :)

Favoriter på teven är babblarna (skjuter mig själv snart!), twinkle twinkle (en uggla och stjärna som flyger omkring!) och Molly Mus (finns dock bara på engelska på youtube :/)

Älskar hoppgungan men avskyr gåstolen. 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0