Hon kan ju!

Jag har varit lite nojig att Ellen inte "kan nått" än. Man ser att dom flesta kan sitta när dom är 6 månader. Men inte Ellen.. 
Det är inte för att jag "vill att hon ska vara först" och "tävlar" med andra. Utan jag blir orolig att nått ska vara fel. Vad vet jag inte men nått?
Jaaaa jag vet att alla är olika och utvecklas olika fort, jag vet det mycket väl. Men jag är en sån som blir nojig av minsta lilla och är såååå rädd att det ska vara nått som är fel.

Men så idag låg hon på en filt på golvet och rullade så hon hamnade på golvet. Då börjar hon skjuta sig fram! Eller rättare sagt bak! :P Trycker emot med händerna liksom. Hon försöker även ställa sig i krypposition. Drar upp knäna under sig. Armarna är hon dock lite klen i fortfarande ;)

Hon har även börjat få ett riktig bebisspråk tycker jag. "Äääääjjjjj" låter det hela tiden nu :) 

Min lilla lilla tjej som blir stor! :') Gungar hon Momma och Moffan! Supernöjd unge! :)

Jag lär väl tillägga igen att det inte är nån panik att hon ska kunna allt! (Annars kommer det väl nån supermorsa som ska läxa upp en :P) Det får ta den tiden det tar. Hon behöver inte ens kunna sitta när hon är 1 år, bara jag vet att allt är bra med henne!  
Men hon kan ju faktiskt! Hon kanske blir som sin mamma, som kröp innan hon satt :)

Igår och idag har hon varit såååå nöjd och glad på kvällen! Det är knappt jag vill lägga henne och sova. Hon är så go! Min lilla gumma! 
Ja jag vet att jag är en såndär superjobbig mamma som tjatar och tjatar och tjatar om sitt barn. Men jag ju liksom inte hjälpa det, hon är ju det bästa som finns ;)

Kommentarer
Postat av: Mia

Sötnos <3

2014-07-05 @ 12:22:09
URL: http://mialundholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0