Jobbigt!

Ellen är i en fas nu då hon är såååå mammig! Seperationsångest. Vi kan sitta i soffan, hon i Pärs famn, och då är allt bra. Men så fort jag reser mig och går därifrån börjar hon bölgrina! Hela tiden. Jävligt jobbigt tycker jag. 
Jag har hamnat i en ond cirkel. Ellen kräver så mycket uppmärksamhet för att bli nöjd. Vilket gör att man knappt hinner äta nått. Blir mest kakor, godis, mackor, chips. Det som står framme helt enkelt. Och man blir ju så slö när man inte äter riktigt, iaf jag. Vilket gör att jag har ännu mindre energi att ge Ellen och absolut noll energi att göra nått vettigt att äta. 

Sen i lördags är hoppgungan inte lika rolig längre. Det hoppas inte mycket utan nu ska hon stå själv. Spänner benen alltså. I våra knän också. Då var det bara hoppa som gällde, fram tills lördan. Nu ska hon stå!
Synd att hon inte når ner till golvet från gåstolen. Vet inte vad vi har för konstig gåstol?! Hon kan nå ner med tårna på ena foten ifall hon sitter lite snett, annars är det en bra bit kvar till golvet. Även fast vi har på lägsta nivån..?

Men man kan ju sitta där och leka också :)

Nä jag är inte alls nöjd med köpet av gåstol! Hade vi inte eldat upp kartongen hade jag lämnat tillbaka den. Den är så stor och ja hon når inte ner. Plus att den är skittrög i hjulen..



Kommentarer
Postat av: Kajsa

Men oj vad hög den var. Konstigt att den inte går att sänka mer. Ser ju ut som det finns plats för det på skenorna som fästena sitter i. Skumt!

Svar: Ja jag vet! Skitdåligt! Vi har hävt ner den så den är ihopfälld sen dragit upp den försiktigt så den verkligen ska hamna på nedersta "hacket". Men den är skithög ändå :/
Nathalie

2014-06-22 @ 15:22:20
URL: http://kajsasundin.blogg.se
Postat av: Pappa

Ta hit gåstolen så ska jag göra den lägre.

Svar: Nää inte nå hemmafix! Ska ev sälja den sen.
Nathalie

2014-06-22 @ 17:14:31
Postat av: Kajsa

Men vad konstigt! Då måste den ju vara superhög när den är på högsta?

Svar: Ja jag förstår inte riktigt vad det ska vara för långa bebisar som ska sitta i den :P provade fälla ihop den igen nu och dra upp den till första "hacket". Då passade den liiiite bättre!?! Kanske hade åkt upp ett hack innan. Men hon når fortfarande bara ner med tårna :/
Nathalie

2014-06-22 @ 21:06:41
URL: http://kajsasundin.blogg.se
Postat av: Pappa

Jag vill se hur den är ihopsatt och konturerad så ta med den.

2014-06-23 @ 16:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0