Mid Sweden Nat's

Igår åkte jag och lämnade Ellen hos mamma och pappa. Kan lugnt säga att det var det värsta jag varit med om. 
Inte för att hon blev ledsen eller nått, men det var fruktansvärt! Jag kände mig inte alls pepp för kvällen när jag åkte därifrån, jag ville bara vända om och hämta henne igen.

Peppen kom dock när jag gjorde mig klar för att åka. Öppnade första cidern och... Blä! Smakade sprit! Är det för att man inte druckit på länge eller? 
Therese hämtade iaf upp mig sen for vi till Mia, där hon och Hanna var. Vi åt jättegod mat! Mm! Möraste köttet jag ätit på länge!! Sen hade vi en drinkkväll där. Vi var några fler från början, men efter sjukdomar och annat förhinder så var vi bara 4. Då var en ett preggo och alkoholfri! :P Så 3 drinkar blev det. Inte fy skam det heller! 
Vädret däremot var det sämsta någonsin. Svinkallt och regn. 





Vid niotiden for vi hem till oss där det satt ett gäng. Väldigt trevligt må jag säga! :) Tror vi inte kom iväg till träffen förens elva-tiden? 
Tiden gick fort och sen var det efterfest. Hrm.. Den hade man klarat sig utan. Men jag tänkte att nu är det den här kvällen jag har så då ska jag ta vara på den! :P Hade ju varit skönare att sova en hel natt för engångsskull ist. Men nä, kl fyra var jag nog hemma. 

Jag trodde jag skulle bli klappkanon, med tanke på att jag inte druckit på 1 1/2 år. Men icke! Blev aldrig riktigt på lyset tycker jag. "Salongsberusad" skulle jag vilja kalla det :P Men inte slapp jag bakfyllan för det. Dock var den inte lika extrem som den brukar. 
Men jag känner mig nöjd med alkohol för ett tag nu. Känns som man lika gärna kan vara nykter. Det var inte ens gott. Eller jo, drinkarna var det. Men inte det andra. Köpte en öl i öl-tältet och det var det äckligaste jag någonsin varit med om. Smakade galla! Urk!!
Jag hade kul iaf! :) Dock var det som vilken kväll som helst. Alltid samma sak, samma människor som beter på samma sätt/gör samma saker. Och förfesten är det roligaste på hela kvällen.

Vid halv ett idag kom mamma hem med Ellen! Åh så jag saknat henne! Hon verkade dock inte saknat mig alls. Sträckte sig efter Momma när hon skulle fara. Skitunge! ;) 
Mina tissar har också saknat Ellen! Ena är som en sten. Utan att överdriva. Försökte "pumpa" ur lite förut, för hand men det är ju så jäkla jobbigt. Orkar inte ta fram pumpen heller. Längtar tills hon vaknar i natt och vill äta ;)

Skönt att ha gumman hemma. Även fast det gått så bra för henne i fjärn. Känns skönt att det gått så bra. Då går det nog lättare att lämna bort henne nästa gång. När nu den gången blir ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0