Sveriges nationaldag!

Grattis Sverige! Tråkigt att man inte firar nationaldan på nått speciellt sätt. 
Jag har firar den med att klippa mamma och pappas gräsmatta! :P Lite gratis motion i den sköna solen! Skönt att det är lite svalare i fjärn än uppe på Gnarp, annars hade jag nog varit sjöblöt i svett! 

Ellen fick mysa med Momma och Moffan medans. Låg på golvet och rullade runt, runt! När jag kom in och såg henne var det som att det hade gått nån månad! Hon såg så stor ut!! Haha! Hon har blivit så lång min lilla jänta! Hon blir så stor och jag blir lite blödig när jag tänker på det. Nog för att jag tycker det är jättekul att se henne utvecklas och bli större. Men hon är ju min bebis! Min lilla lilla bebis som var ynka 50 cm när hon föddes! Kommer knappt ihåg hur det var när hon var så liten :')
Jag har fortfarande ångest över att vi ska lämna bort henne. Bara tanken på att hon ska vara ledsen utan att jag är där och tröstar henne kan få mig att böla som ett barn! Nog för att jag vet att mamma är bra med henne och vet vad hon gör, så vill jag trösta henne när hon är ledsen! Jämt när hon sitter hos nån annan och hon börjar grina och dom ska försöka trösta, vill jag bara slita henne ur armarna på dom och trösta henne själv! :P 
Jaja!!!

När Ellen fått nog och började bli hungrig åkte vi hemåt och åt gröt. Sen myste vi på altan med grabbarna. Päran och Nitro. Som för övrig inte är sig själv, Nitro alltså. Han fick ettårsvaccin i torsdags och har varit lite slö sen dess. Dock var han och Pär och "jagade" hare i morse så det kan ju vara därför han är så slut idag också? 

Sen har jag bara slappat i soffan med tacosrester, chirre & dirre, choklad och "Hela kändis-Sverige bakar". Ska strax krypa ner i sängen och nöta andra säsongen av "orange is the new black". :)

Har bara knäppt en enda bild idag. Imorse. På lillfian som sover.. Ena benet utanför täcket ;) och pyjamasen oknäppt. Höjden av lathet när man inte orkar knäppa den igen efter blöjbyte. 

Varsågod! Ett inlägg om massa olika skit! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0