Tradera in my heart!

Jag älskar tradera! På sista tiden har jag blivit smått beroende av det. Sitter mest och kollar på barnkläder. Hela dagarna! haha. Nä, det var att överdriva, men jag kollar mycket iaf. flera gånger om dagen.
Men det är kul att fynda! Speciellt barnkläder som dom växer ur så snabbt, känns så onödigt att lägga fleeeeeera hundra kronor på kläder då, när man kan fynda riktigt fina på tradera :) 
För nu börjar det tunnas ur i garderoben för lilltjejen. Pyjamaserna hon kan ha är inte många. Fast då är jag lite noga också. Vill inte att det ska sitta åt nånstans. Känns som att det är väldigt oskönt att sova så. Man vet ju själv hur obekvämt det är när man haft strumpor som suttit åt. Kliar!! Iaf på mig. 
 
Nä, men det är kul att fynda! Kul att få paket på posten lite då och då! :) För inga pengar alls! Har hittills budat hem ett paket med 1 par byxor (dom jag skrev om i nått inlägg tidigare)+ 2 par jeans + ett par hängselbyxor. 2 bodysar, ett paket med ett par jeans + ett par leggings + en body. Och en hoodtröja. Och det dyraste jag betalade var för det senare "paketet" med jeans+leggings+body, för 74 kr, med frakt! Sen är det bara småpengar för resten. Kanon!
Ibland blir man ju besviken då kläderna var i sämre skick än man trodde. Men det gör inte så mycket. Det får bli "hemmakläder" isf :)
 
Hoodtröjan, fick betala 53 kr för den, med frakt! :)
 
Cupcakebody! 33 kr med frakt! Som hittat!
 
Älskar tradera!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0