Zzz..

I fredags kväll började jag ju leta skojävlarna (som fortfarande är borta!), kom inte i säng förren tolv. Sen vaknade Ellen klockan 2 och var klarvaken i en timme. Ville ligga på mitt bröst och mysa. Sen några uppvakningar(?) till innan hon bestämde att hon skulle göra morron kl.6! Zzzz!

Var som en zombie hela dan igår. Fast jag drog mig ut på en långpromenad ändå! Men då var man ju ännu mer slut sen. Tycker att man borde gått och lagt sig i tid igårkväll då men icke! Fastnade framför Orange is the new black. Har ju kommit en till säsong, men jag kommer inte ihåg nått från första så jag måste kolla igenom den också. Somnade nog inte förren kl.1 då. Även denna natt vaknade lillskiten och var klarvaken. Det var dock innan jag hann somna och hon var inte ledsen. Låg och tittade och bökade lite innan hon somna om av sig själv.. Hon åt dock inte förren kl. 4! Rekord! Dock vet jag inte om hon hade somnat om ifall jag försökt få henne att sova. Tog upp henne direkt för det kändes som tissen skulle sprängas!!! Ajaj!!

Och idag är Ellen grinigare än grinigast! Mah! Så trött! Ikväll är det läggdags senast 21!! 


Myser med kaninen hon fick i julklapp, av moster sin :) Den klarar hon sig inte utan nu. När hon ska somna spelar vi den och när hon vaknar på natten också. Då somnar hon oftast om snabbt.
Spjälskyddet fyller inte sin funktion :P det passar inge bra på den här sängen.. Petade in foten på henne, så ni inte tror att hon får sova så. Och täcke har hon också, men får oftast sova med bara en filt för det är så satans varmt! Ibland är pyjamasen helt blöt av svett när hon vaknar. Stackarn!

Och det här är väl underbart?! ;) Tappar hår så det räcker och bli över! Behöver inte dra av nå mer! Har t.o.m fått en liiiiten kal fläck på skallen!!!(!!!!) usch nu får det sluta ramla av! Har även världens torraste hårbotten. Kliar som satan! Nån som har nå tips mot det? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0