30 år!

Igår fyllde min andra hälft 30 år!

Jag började dagen med att göra tårtor (åt helvete för många! :P) Gjorde 2 smörgåstårtor och en stor gräddtårta.
Mamma var med Ellen medans så jag fick göra dom i fred. Hon kom vid nio. Egentligen skulle hon komma vid tolv (jobbade) men tog ledigt några timmar. "Äh det behövs väl inte, går väl fort att göra tårtor.." Tänkte jag. Ack så fel jag jag hade!

Jag skulle göra en egen vaniljkräm till gräddtårtan. Det gick åt helvete! Blev en stor jävla cementklump i kastrullen! Sen hade jag inga brickor att ha tårtorna på! (Smart att tänka på det då!) Jag hade kunnat sätta mig ner och grinat där och då!

Som tur var fick jag låna en bricka av Therese. Så åkte och hämtade den och sen på Ica för att köpa färdig Marsansås! 
Det blev väl bra tillslut med det tog nog fyra timmar att göra dom där tårtorna! Hoppas alla tyckte dom smakade bra också :) 

Trodde jag skulle hinna med så mycket igår, men jag blev nog precis klar (påklädd, sminkad) när dom första gästerna kom. 
På kvällen kom det ett helt gäng på engång! Kul! Jag älskar när folk hälsar på oss :) 
Ellen var dock inte lika road. Fick stänga in oss i sovrummet och försöka sova. Och somnade gjorde hon, flera gånger.. Men så fort man la ner henne så vaknade hon. Så jag fick sätta mig där inne ett tag med henne tills hon somnade djupt. 

Resten av kvällen var jag så rastlös!! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Är inte van att vara vaken utan Ellen :P

Idag ska vi försöka oss på en prommis tror jag. Får se! Jag gruvar mig! Men tänkte ta det när Ellen är pigg, mätt och nöjd! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0