Fullt hus!

Imorse gjorde Ellen morron klockan 6! Zzzz! Nog för att hon sover bra på nätterna så blir man trött ändå. Och dom sista timmarna innan hon vaknar ligger hon och gnölar. Alltid. Jobbar upp en rejäl bajsblöja som varje morron börjar med ;) När hon gnölar sådär hjälper det iaf att lägga en arm under benen på henne, så hon ligger med böjda ben. 

Sen kom Therese och Mejja vid nio kanske? Dom lånade dusch och spis nu när dom renoverar. Bra för mig, för jag fick också lunch idag då :) Kyckling och ris med en jättegod sås (med fetaost!!! Mmm!). Vi äter sällan kyckling här hemma då Päran inte gillar det så mycket, så det var mycket gott :)

Sen precis när dom for, kom Ellionore och Alice, Ellens faster och kusin :) Ellen visade väl inte direkt sin bästa sida ;) Men några flin hann hon väl med innan hon blev tjurig.
Nu ligger hon utslagen i min famn :)

Jag känner mig också trött idag. Tror jag börjar bli sjuk :( På mornarna är jag så tjock i halsen liksom och illamående (blir alltid det när jag är "tjock" i halsen). När jag kliver upp blir jag lite svimfärdig också., pju! Och jag hoppas verkligen bärselen kommer denna vecka, min rygg går av snart!!! Det blir ju några timmars vaggande varje dag och nedre delen av min rygg får smällen, fy fan vad ont det gör!

Och Nitro.. Jävla bråkstake har han varit idag. Hoppar upp på alla och skäller! Han är väl uttråkad stackarn men man vill ju inte att han ska vara så "på" folk.. Byrackan! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0