Nitro

Här hemma har vi börjat få en könsmogen liten kille :) Han juckar på alla!! Låter som en brunstig Björn och biter tag i kläderna, sen juckar han loss ;) Han har även börjat märka revir. Småskvätter liksom när man går ut. Dock har han inte börjat lyfta på benet när kan kissar än. Men det kommer väl det å ;)

Vi har börjat ha han mer och mer i hundgården. Han måste ju vänja sig. För i vår/sommar kommer han nog få spendera hela dagar där. På sommarn vill ju jag tex åka på stranden. Då får han stanna hemma. Känns inte så snällt att ta med han dit, kommer ju svettas ihjäl. Plus att vi inte kan ha han lös. Det är ju det negativa med jakthund tycker jag. Att han ska inte lära sig att stanna hos oss. När man släpper han ska han ju springa iväg och leta spår :)

Men han får det nog gött ute i hundgårn å :) Så skönt ändå att ha det. Sen när man börjar jobba kan han vara där ist för på hunddagis. 

Älskar att tugga på mina fötter ;)

Sen kan han inte så mycket trix. Och jag tycker inte han behöver kunna några heller faktiskt. Han kan "sitt" och "stanna". Det nödvändigaste. "Kom" tränar vi på :) Sen är resten bara bonus ifall han lär sig nå mer.

Kommentarer
Postat av: Denise

Skulle det krisa någon gång finns alltid DenisegratishunddagisAB i Gällsta. Hä ska du veta ;)

Svar: Ja! Jag tänkte faktiskt på dig för nån dag sen :P Är bara komma hit och gå en prommis med han om du vill ;) han älskar att gå ut och gå ;)
Nathalie

2014-03-10 @ 22:03:19
URL: http://denisea.webblogg.se
Postat av: Denise

Det vill jag absolut göra! :) Hör av mig någon dag och ser om det passar att jag kan komma :)

2014-03-11 @ 22:34:01
URL: http://denisea.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0