24

I tisdags blev jag 24 år. Det är nu siffrorna börjar skena iväg och man får tänka efter lite när folk frågar hur gammal man är :P
Men jag känner mig inte ett dugg gammal. Många tycker det är jobbigt att närma sig 30 men jag har inga problem med att bli 30. Just nu iaf. Det beror ju på hur livet ser ut då.. Skulle jag fortfarande inte ha nått riktigt jobb skulle jag nog vara nojig. Men sålänge jag har mitt på det torra har jag ingen ångest över att bli 30. 40-årskris däremot, kan jag tänka mig att jag kan få ;)

Jaja! Födelsedagen.. Fick fina presenter och god tårta gjord av mamma. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag älskar den tårtan!! Maräng och sockerkaksbotten med grädde och bär! Mm!!!

Fick bland annat presentkort/pengar till en ny telefon. Så den köpte jag idag. iPhone 5s! En guld. Ångrar mig lite att jag inte tog en silver men jaja. Dock känns den enda skillnaden att den här är mycket snabbare och att låsknappen funkar. Annars är dom ju så gott som lika. Men jag är nöööjd! Sa med gråten i halsen upp mitt abonnemang, Max 25 surf. Billigare abonnemang får man leta efter. Mina räkningar låg på ca 150 kr. Ibland lite mer, ibland lite mindre. Fri surf, gratis sms, gratis att ringa till Telia. Bytte till Max 27 ist. Blir inte så mycket dyrare. 189kr kostar det i fast avgift. Max 25 kostade 98kr. 

Sen bytte jag jeansen också. Jag älskar nya jeans. Känner mig alltid skitsnygg i nya jeans! Haha! Vet inte varför. För oftast är dom ju skitsnäv i midjan så det blir en muffinsring. 
Även att mitt hår blev rent idag!!!!!!!

Jaa bara så ni vet liksom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0