Dagen

Idag började dagen med ett telefonsamtal till Mia. Som vanligt. Sjukt att vi inte umgås mer än vad vi gör då vi båda är mammalediga, men pratar i telefon gör vi nog varje dag. :)

Medans Ellen sov satte jag upp en hylla i sovrummet. Spikrakt dessutom! Det ni ;) haha!

Sen köpte jag och Ellen med pizza och åkte hem till Mia och Livia på lunch. Busade med kattungarna! Såååå söt och liten så jag tror jag dör!



Sen fick Ellen göra kväll kl 18 idag. Hon hade varit vaken ända sen 14. Så hon var lite trött! Men hon var jätteduktig och äta vällingen ikväll. I vanliga fall tar det typ en halvtimme för henne att äta, och då får man mata henne med sked också. Och hon har bara velat ha typ en halv deciliter. 
Idag tog det 5-10 min så hade hon ätit upp nästan allt helt själv :) Bara sög och sög! :P 
"guuuud vad duktigt då?" Kanske ni tänker. Men ja det är hon! :) tycker jag. Plus att det är ett steg närmare för mig att hitta på nått skoj ibland :) 
Dock känns det lite sorgligt att det snart kommer vara slut på amningen. Nu ammar jag bara henne på förmiddagen och en gång på eftermiddan. (Och natten såklart!) Hon får lunch vid 11-12. Nu senaste dagarna har det blivit yoghurt. Annars har det varit mat då. Och sen gröt till middag vid 16-17 och välling vid 18-19. 

Och hon sover faktiskt bättre. (Peppar peppar) I förrgår åt hon två gånger. I natt 1 gång. Dock vaknade hon halv sex och ville äta också, men det räknar jag som morron :) Åsså vaknade hon en gång och grinade men kunde somna om utan att äta. 
Funderar faktiskt på att häva på andra sidan på sängen och flytta henne en bit ifrån våran säng..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0