Nattning

Nattningen går sååå bra nu! :) Jag lägger henne i sin säng åsså lägger jag mig bredvid. Visst blir det lite grin men det är inte mycket, och det är mest gnäll! :) Sen somnar hon, helt av sig själv! Utan varken tutt eller napp :) 
Hon somnar alltid runt sju. Ibland halv sju, ibland halv åtta. Men runt omkring där..

Tänk om hon kunde sova hela natten sen. Nej då. Hon vaknar efter bara en liten stund. Inom en timme har hon vaknat en gång. Suck.. Gav henne välling i förrgår och igår. I förrgår sov hon nån timme mer innan hon vaknade. Men igår vaknade hon efter en halvtimme. Sen har hon nog vaknat en gång i timmen tills imorse. Zzzz!! 

Men jag tror att hon är lite krasslig!? Igår var hon jättegrining, på gränsen till otröstlig på dagen. Och hon är lite snorig och nyser hela tiden. Lillstumpan! Man var väl lite för snabb med att tro att det var sommar kanske. Även fast jag tycker jag varit noga med att hon haft kofta på sig utomhus..

Jaja vi kämpar på! Hon har blivit duktigare på att äta ur flaskan också! :) tummen upp!

Hon har då ärvt sin sovstil från sin far iaf! ;) Jag däremot vaknar så som jag somnar.

Hon har även börjat rulla över på mage hela tiden! Även när hon sover. Ibland vaknar jag på natten och ser att hon sover på mage. Och då får jag panik!! Måste vända på henne men då vaknar hon och grinar. Hör hela tiden "små barn ska inte sova på mage" i huvet! :P 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0