Shopaholic!

Idag var vi in till Birsta. Jag, mamma och Ellen. Vi började på babyproffsen (efter många om och men och hit och dit! Hittade nämligen inte dit först :P) Köpte en gåstol, solskydd till bilen och en spegel till bilen så jag ser Ellen. 
Men besvikelsen när vi kommer hem och plockar fram gåstolen. Den är fin och Ellen sitter bra i den (med en liten kudde framtill så ;) ) men hon når ju inte ner till golvet!! :P Även fast vi har den på lägsta läget är det flera centimeter kvar till golvet!? Lillgumman! 

Aja! Sen gjorde vi ikea. Ellen fick sitta i bärselen och det gick hur bra som helst. Hon satt och tuggade och sög på min hand! Haha :) 
Där blev det en hel del grejer! Rullgardin (mörkläggande), matstol m. tillbehör, matta, kudde och täcke till lillfisen, blommor till altan m.m.

Till sist gjorde vi Birsta. Jag ville ha nya jeans. Och tror ni jag blev nå glad när mina favvojeans var på rean?? På hm såklart!! ;) High waist jeansen :) 150 spänn!! Som hittat! Tog ett par andra också som är rak i modellen :) Passade på när det var bra pris. Hoppas bara jag kan ha dom! Kände mig självgod och tog samma storlek jag hade innan graviditeten :S 
Även en skjorta jag spanat in hittade jag på rean. Score!! Och Ellen fick såklart lite också. Tre par leggings och två pyjamaser. Plus kläder från Momma också! Så snällt!! 2-pack linnebodys och ett sött set med Mimmi :)

Just de! Vi fick varsina solbrillor också! Jag ett par röda och Ellen ett par svarta i pilotmodell, fast i plast! Så tuffa! Dock var dom aningens för stora :) 

Nu är jag helt slut! Men det var en bra dag även fast humöret svek ibland ;) Den där stubinen vet ni. Dock var det skönt att mamma var med. Jag tänkte ju åka in själv först! Det hade aldrig gått!

Ni får se bilder sen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0