Sova på mage

Ellen gillar mest att sova på mage. Så fort jag vänder på henne vaknar hon och börjar grina, ända tills hon vänder tillbaka till mage.. Suck! Jag kan inte slappna av när hon ligger på mage. Speciellt inte då hon ibland vänder huvet rätt ner i madrassen. :S Men hon sover myyyyycket bättre då hon sover på mage. Nu har hon inte ätit sen kl.18. Då fick hon välling. 
Hon har vaknat nån gång men inte sen hon vände sig på mage. En gång vaknade hon då jag försökte vända tillbaka henne på rygg.. Men nä, ungen ska sova på magen tydligen. 

Så här ligger jag. Trött men kan inte sova.. Tänkte att hon skulle vakna och vilja äta snart. För då lägger jag ner henne på rygg så sover hon så (ett tag iaf). Då kanske jag kan somna också.. 

Hon får sova med en tunn filt nu. Och har gjort det dom senaste nätterna. Det är så satans varmt!!
Och nä det är inte en stjärt nere till vänster, det är min arm ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag sov också alltid på mage redan när jag var bebis. Jämt, jämt har mamma berättat. Och det har då hållit i sig också, fortfarande har jag svårt att somna om jag inte får ligga på mage (gissa hur långa kvällar det blev när jag var höggravid). Hon börjar ju bli stor nu också, Ellen, så det lär väl inte vara någon fara längre? Eller? :)

Svar: Ja hon har nog ärvt sin sovstil av pappan sin, han sover också jämt på mage ;)
Nä jag vet inte? Men ibland vänder hon ansiktet rätt ner i madrassen, är rädd att hon ska somna så :/
Nathalie

2014-05-25 @ 15:28:08
URL: http://sarafernstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0