Träning och mat

Även fast jag är tillbaka på min "startvikt" så är kroppen långt ifrån vad den en gång var. Muskler har bytts ut mot fett. 

Men jag är så jäkla omotiverad nu. Jag orkar inte bry mig om vad jag stoppar i mig och jag orkar inte träna. Helt tappat suget! Men det är ju ändå maten som är viktigast. Vad är det dom säger 80% kost och 20% träning? Eller är jag helt ute och cyklar? :P 
För ja, det spelar ju ingen roll hur mycket man tränar dom där musklerna om man har fett framför. (Tänker främst på magen) 

Men det är maten som är svårast för mig. Jag kan inte behärska mig!!! :P Idag har jag frossat i tårta och fika nere i fjärn. Så när jag gick på Ica fick jag ge mig fan på att jag inte skulle köpa munkarna som skrek "ÄT MIG!". Otroligt svårt var det. 

Och när man äter skit orkar jag inte träna.. Det känns liksom inte värt det! Känns som det inte gör nån skillnad. Guuud så jag saknar att träna i grupp! 
Men till hösten är jag iaf tillbaka och leder pushen, guuuud så jag längtar! Hoppas andra också tycker det känns kul och att dom inte tänker "fan nu är hon tillbaka..!" ;) 

Skulle vilja komma iväg på ett pass denna vecka. Men Ellen är ju som hon är. Hon somnar ju vid sju-åttatiden, men sen vaknar hon ju och vill ha tutten. Men antingen får hon väl lägga sig senare den dan eller så får Pär försöka trösta henne på annat vis. Sjunga går ju faktiskt bra ibland. Sen om hans sångröst går lika bra som min vet jag inte ;) haha. (Inte för att jag har bra sångröst men ja.. Ni fattar!) 

Nu vaknade hon efter sisådär 20 min? Inte ens det kanske? Men ska fan bli hårdare med tutten nu. Hon är knappast hungrig då hon både ätit gröt och ammat innan hon somnade. Så jag tog nappen och sjöng för henne ist. Nappen petade hon ut när hon somnade.. Men nån gång kanske hon somnar snuttandes på den :)

Ellen har blivit så medveten om vad vi stoppar i munnen. Sitter och kollar och smaskar och tuggar :) Så jag tog nappen i min mun sen hävde jag den mot henne och hon bara gapade efter den. Men när hon kände att det var en napp spottade hon ut den. 
Så då tog jag en napp i min mun och gav henne en annan medans jag "tuttade" på min napp. Och hon försökte verkligen ha kvar den i mun. Blev ju att hon tuggade på den men jag vill hoppas att hon en vacker dag ska förstå hur man gör :) Men ska börja ha med den på natten nu också och se om hon tar den då.

Jahaja här skulle det bli ett inlägg om träning och mat, med slutade med napprat som vanligt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0