Vaccin

Idag var det dags för 5-månadersvaccinet. Ellen var så glad innan sprutan. (iaf. efter att hon fick komma upp ur bilstolen :P) Skrattade när jag busade med henne i väntrummet, och flinade åt både läkaren och "bvc-tanten" (haha). Men sen kom den ju.. Sprutan. Hon fick sitta i mitt knä den här gången. Men lika lessen för det blev hon.. Högröd hela hon och gallskrek! Och det hade jag också gjort ifall dom stack sånna stora nålar i mig. Hela jävla nålen!! Fy fan! Stackarn! Men det blev bra rätt snabbt. Fortare än förra gången :) Sen tvärslocknade hon i bilen påväg hem. Inte ens ett gnöl. 
 
Nu därimot.. Antingen har det blivit nått efter vaccinet, eller så var hon bara jäkligt trött! Fick gröt vid halv fem. Och det gick hur bra som helst. Åt upp precis allt! (funderar nästan på om man ska göra en större portion??) Sen fick hon ett bad. Och som hon älskar att bada! Bara plaskar och har sig, åsså stoooorflinet på det då! :) Gounge!
Sen fick hon mysa i fleecedräkt innan det var dags för pyjamas. 
Hon började bli grinig strax innan sex. Så då tog vi på pyjamas och gjorde välling. Gjorde på 2 dl den här gången eftersom hon ätit så bra dom andra kvällarna. Men det gick sig inte. En halv dl kanske hon fick i sig. Sen var det bara gallskrik! Tänkte att hon skulle få tutten då för att ha ätit nått innan hon sover. Men då höll hon på somna, och jag vill att hon ska somna i sin säng. Så vi gick och la henne. Sååå nära på att somna men sen blev det bara värre! Stackarn! Bara skrek och skrek! Så hon fick amma tills hon somnade ändå.. Tyckte så synd om henne! 
Hon kändes stekhet också. Men tog tempen innan jag la henne och då var den bara på 37,9. Men jag vette fan om jag litar på det?? Var svårt att ta tempen också, då hon bara "tröck" ut den hela tiden :P 
 
 
Gammal bild på mig och gumman min! <3
 
 
Nu sover hon iaf. men det känns som det kommer bli en lång natt i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0