En mus i mitt hus!

För det första! Fan också!! Fick julkorten nu. Och ni lär ta på er läsglasögonen för att kunna läsa vem det är ifrån. Ååhhh less jag blir. Skitsvag text. Bajs! Men dom får duga ändå! Kollar man i bra ljus så ser man någorlunda iaf ;)

Det andra! Ni vet hur man har sett på tv när nån ser en mus, och skriker ett sånt ljust skrik man bara kan. Att man tänker att det är överdrivet. Men man skriker verkligen så när man ser en mus. 
Vi har möss här hemma. Har försökt fogskumma igen hålet där dom kommer in, men dom gnager sig igenom. Fällor har vi också, och har fått ihjäl några där. Men jobbigt att häva upp sånna hela tiden. Nu funderar vi på att häva nät i hålet och sen fogskumma.

Iaf!! Nu är dom knappt skygga! Imorse öppnade jag skåpet under diskbänken och såg något litet brunt fara iväg med världens fart. "Iiiiiiiiiiii!!!!!" Skrek jag! Nitro kommer på engång och ska undersöka! Han vet att mössen är där. 
Men sen tänkte jag att jag inbilla mig. Dom brukar ju försvinna bara man rör sig i soffan annars. 
Så skulle jag slänga papper nu och igen! En mus! "Iiiiiiiiiiiii!!!!" Ännu en gång! Och Nitro dit direkt! :P Och så höll jag i Ellen då så nu skriker hon "iiii" hela tiden! Haha, gullgumman! :)

Ja, poängen: Man skriker som en liten flicka när man ser en mus! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0