Grinfärdig

Jag hatar pengar! Jag hatar att inte ha dom. Jag är så jävla depp så jag vill bara grina. (Buhuu stackars om mig! Nä inte det jag är ute efter) Hatar hatar hatar hatar att det ska vara så jävla dyrt att bara leva.

Vet inte hur många gånger jag brutit ihop för jag vet inte hur månaderna framöver kommer se ut.
Jag kommer iaf få jobba lite på hm nu i december. Men det betyder att jag måste fylla i mammadagarna i efterhand. Ifall man får några dagar som inte är schemalagd, eller får stanna längre/börja tidigare (ah, ljuva livet som extrajobbare) nån dag. Vilket betyder att den enda inkomst jag kommer ha i december är lönen från Kompis. Det räcker typ till pellets, sen är den slut.

Sen har jag mammadagar så jag iaf klarar mig till maj-juni. Perfekt till sommarjobb då. Kul! Jag vill ju göra roliga saker med Ellen i sommar. Men men. Och efter sommaren måste jag börja plugga. Ja ni hör ju... "måste". Jag vill inte. Jag vill inte plugga det jag tänkt, men jag måste. Vad ska jag annars göra?

Och mitt i allt detta ska jag fundera ut när det är bäst tid att skola in Ellen på dagis. Ångesten över det alltså.

Löser sig gör det ju alltid! Men jobbigt är det också..

Kommentarer
Postat av: Terese Mattson

Skola in henne i vår om du har möjlighet, också sparar du dagar och tar de till sommaren så du får vara ledig då! :)

Svar: Ja jag funderar på att skola in henne i april! Vi får se hur det blir. Ska höra lite på hm hur det ser ut med jobb och så. För får jag inte jobba vill jag vara hemma med henne.
Hoppas jag får jobba mycket så jag kan spara många mammadagar! :)
Nathalie

2014-11-21 @ 21:17:23
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0