Host host, snörvel snörvel, atjooo!!

Ellen har nog smittat mig med sin sjuka. Snorig och rethosta, tackarrr! 

Idag har vi varit i Birsta med mamma/Momma. Har gått bra faktiskt! Hon sov en sväng i bilen när vi for dit. 
Åt lunch på Ikea efter ett besök på dollarstore. Ellen satt hur nöjd som helst och tittade. Såg andra barn och massa lampor. "Dä! Dä! Dä! Dä!" Lät hon hela tiden! :D

Liiiite grinig blev hon inne på Birsta. Men tror det var för hon var lite hungrig. Kom på när vi skulle åka på Ica att det var dags för välling. Hon höll på somna sittandes medans hon drack! Haha, så sööööt! Och när folk går förbi och man hör dom säga till varandra "så himla söt!" "Otroligt gullig!" Osv så blir jag såååå stolt! Eller vad man nu säger! Haha. JAA hon är såå fin min lilla tjej! :')

På hemvägen blev hon jättelessen men somnade ganska fort då vi började åka :)

Men det bästa av allt! Är så gott som klar med alla klappar! Wehoo! Har en kvar bara och den vet jag var jag ska köpa. Den är det korgarna kvar, men dom ska vi ju baka allt till :)

Kommentarer
Postat av: Nette

Vad skönt att vara färdig! Vågade inte handla till Ines förrän efter hennes födelsedag :) Vad har du köpt till Ellen i julklapp? Tycker det är så svårt att välja! Finns ju så mkt fint och så mycket som egentligen är från typ 3 år, men som man vill handla nu !

Svar: Vi har bara handlat småsaker. Tänker att hon kommer få så mycket ändå. :) I present köpte vi en pulka och så har jag lite kläder som jag köpte i större storlekar för ett tag sedan, slog in dom som paket också!
I julklapp kommer hon få en pekbok med flikar som man kan lyfta på, maraccas och kläder :)
Det känns lite lite men hon kommer ju som sagt, säkert få jättemycket av andra. Och hon älskade en annan pekbok med flikar som hon haft (så mycket att hon "läst" sönder den :P) och maraccas blir nog också bra då hon älskar saker som skramlar :)
Nathalie

2014-11-27 @ 23:06:20
URL: http://netteh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0