Inredning

Inte nog med att jag vill ha ny inredning hem hit för jag tycker det är så fult nu, så får man inte ha det som man vill nu heller, så det blir ännu fulare.
Ellen ska ta allt! Här på tv-bänken får vi skjuta allt in mot väggen, ibland till och med ta bort det. För hon tar allt och slänger i golvet.



Och bakom soffan har vi ju ett långt fönster, långt och lågt. Perfekt höjd för Ellens små klåfingrar. En ljushållare har hon redan haft sönder. Och nyss gick ramen till kortet sönder. Måste nog försöka reklamera dessa ramar. Köpte två och den andra gick sönder så fort jag skulle häva ut den där grejen bak, så den kan stå. Dåligt! 
Sen gjorde jag misstaget att visa henne blomman som står där. Den är hon och drar i hela tiden nu. 


Nu står allt bakom soffan, då kommer hon iaf inte åt det då hon kryper omkring på golvet och ställer sig upp. Fast då når hon ju allt när hon är i soffan ist. 
Nitros fina myshörna kom med den också! ;)


För övrigt har jag knäppt kort till julkorten idag. Gick käpprätt åt helvete! Var ungen nöjd så hade hunden myror i brallan. Och låg hunden fint så gallskrek och grinade ungen. Jag var sjöblöt i svett när jag var klar. Och jag gjorde detta i tre omgångar. Fick iaf ett kort som blev skapligt. Det får duga, gör inte om detta igen! Men resultatet får ni se vid jul. Vissa av er får i brevlådan. Skickar till dom närmsta och som vi brukar få kort av :) 
Men fujidirekt!!! Blir galen! Skulle välja färg på texten men det blev inte det som stog!! Tog jag vitt, då blev det grått/snorgrönt. Tog jag svart blev det blått! ?????!!!!! Tokig!!! Tror jag fick till svart tillslut iaf, även fast jag ville ha vitt. Men men, vi får väl se vilken färg som kommer på posten :P

Kommentarer
Postat av: Terese Mattson

Hahaha...det där känner jag igen! Passa passa ajajaj. Har plockat bort hur mycket som helst, för att slippa en hjärnblödning! ;P

2014-11-12 @ 11:14:48
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0