Otäckt!

Igår fick Ellen lite macka tillsammans med sin majs :P Ja hon äter fortfarande bara majs till middag. Iaf. hon fick macka till mellis och det verkade hon gilla (lingongrova denna gång. Verkar vara godare än franska) så tänkte att hon kan väl få det till middagen också då. Så får hon iaf i sig nått mer än bara majs.

Pär och jag åt vår mat och när jag var klar satt jag i min egen värld. Sen hör jag hur Ellen typ kippar efter andan. Kollar dit och då är hon högröd i ansiktet. Klappar henne i ryggen men händer inget. Tar upp henne och av ren reflex lägger jag henne över armen med ansiktet neråt, är precis påväg att börja dunka henne i ryggen och säga åt Pär att ringa 112 (ja paniiiik hade jag!!) men då kommer det ut av sig själv! Usch vad det var otäckt!! Fast skönt att veta att man inte blir stelfrusen och får blackout. Men jag kan lova att jag hade en puls som hette duga efteråt! 

Jag trodde inte jag skulle veta vad jag skulle göra om nått sånt händer. Har ju sett nån video men har inte riktigt kommit ihåg vad dom sa/gjorde. Finns en video på youtube där man kan se. Kolla där allihop! (http://youtu.be/89pFu9AFsQUSka lägga upp den här sen, går inte från telefon! Men det kan gå så fort, så bra om man vet vad man ska göra. 

Nä fy! Det var inge kul! Är livrädd för sånt här, att det ska fastna i halsen och att man inte får ut det.
Ellen brydde sig dock inte så mycket. Blev inte ens ledsen efteråt. Huga! Själv skakade man som ett asplöv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0