Energi!

Dom senaste dagarna har jag haft sån energi! Mest på morron (sen blir man bara tröttare och tröttare tills man håller på somna själv när man nattar Ellen). 
Det kan bero på att Ellen börjat sova bra på nätterna. Har iaf fått sova 6 timmar i rad!! I natt blev det dock bara 4 i rad innan hon vaknade halv fyra. Men ist gjorde hon morron halv sex. Annars brukar hon vakna vid halv fem. Så det kändes som en liten sovmorron! :) Var tvungen att kolla till henne för jag blev så förvånad att hon inte vaknade.

Jag har iaf hunnit med en del städning! Igår tex städade jag ur både skafferi och kylskåp. Diskade alla hyllor och slängde allt gammalt skit. Fyra icapåsar även där. (Blev ju det när jag rensade frysen också.) Och disken håller jag efter varje dag nu. Eller efter varje måltid kanske jag ska säga. Annars var det alltid ett diskberg efter middagen, och om man inte orkade ta reda på det då stog det kvar till dagen efter.

Tror det blir en "god cirkel". Känns som man blir piggare ifall det är rent runt omkring en. Ska ta tag i badrummet idag när Ellen sover. Även datarummet om jag hinner. Men badrummet har inte blivit riktigt städat på jag vet inte hur länge?!? 

Ellen just nu. Leker på för fullt!


Annars längtar jag tills på måndag! Då ska jag in till Birsta och handla lite klappar och mat! Ellen ska få vara med Momma sin. Så jag får åka i fred. Skönt! ;) Sen skulle jag haft en tomteklänning till Ellen, men det lär väl vara för tidigt att hitta en sån än? Ska nämligen knäppa julkort tänkte jag. Ska även ha med en ren på kortet (om det går som jag vill), gissa vem som ska vara ren? ;) haha!

Och födelsedagspresenter till Ellen ska handlas. Tror hon bara får en pulka av oss, sen har jag lite kläder som jag tänkte slå in, dom kan hon också få då. Inbillar mig att hon kommer få massa leksaker och grejer ändå. Sen är det ju julafton strax efter och då tänkte jag köpa nån leksak iaf. 
Måste även köpa grejer till tårtorna. Herregud! Det är inte bara att ha kalas! Ska ju bakas massa gotta också! Och jag kan inte bestämma mig för några grejer utan vill baka allt! Tänkte försöka hinna baka biskvier(med daim, Mmm), bullar, rulltårta, maränger, cakepops, kolakakor med choklad åsså två tårtor på det. Vi kommer rulla fram efter decembermånad! Haha!

Kommentarer
Postat av: Nette

Förstår vad du menar med kalasförberedelser! Jag har beställt fototid hos Fotoelin på söndag! Ska nog knäppa någon julbild då också. Har köpt en silverfärgad tyllkjol med stjärnor på som är helt underbar ! Den ska hon ha då. Såg att de har fått in samma som förra året på Kappahl, tycker de är fina :D De har ju 3 för 2 på Kappahl nu också, borde ha köpstopp efter allt handlande den senaste tiden men.. Finns ju så mycket man vill ha!

http://www.kappahl.se/article/tomteklanning

Svar: Ja jag letar fortfarande efter en outfit till Ellen tills hennes födelsedag! Haha sjukt att man måste ha nått nytt, men man vill ju att hon ska vara lite extra fin ;) Och klänning till julafton skulle hon haft också. Köpte ju en jättefin röd kofta som jag tänkte att hon skulle ha. Så då skulle det vart nån annan färg på klänningen, men vad?? :P Åsså skulle den varit utan ärmar, annars svettas hon väl ihjäl.. Ja herregud vilka problem man har! ;) haha
Hoppas dom fått in den tomteklänningen i butik!! :)
Nathalie

2014-10-22 @ 21:00:11
URL: http://netteh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0