Kött är gött!

Igår började vi fredagsmyset med att ta reda på kött! Älgkött! Närmare 30 kilo. Frysen full med kött! Köttfärs till förbannelse!! :D (fick mer köttfärs för nån dag sedan) Skitbra ju! Och stekar kommer det bli mycket av framöver! Pär ska jaga några dagar till så vi hoppas han får skjuta så vi får en filé också ;) Eller jag hoppas det iaf! 
Dock hatar jag att hålla på med rått kött. Spyr! Helst när det är lite hår kvar från själva älgen på köttbitarna! Usch och fy! 

Idag ska vi steka ryggbiff och se hur det smakar. Vet inte om jag smakat älgkött nångång, förutom i kalops?! Men jag tror det smakar som vilket kött som helst. Det gjorde köttfärsen iaf :P 

Annars så vill vi ha solen tillbaka. Blir så trött av sånna här dagar. Energin jag skrev om för nån dag sen är som bortblåst nu. Precis efter jag skrivit det inlägget att Ellen sovit bra, så började hon böka på nätterna. Suck.. Tror det vilar en förbannelse över denna jäkla blogg. Detta är det sista ni kommer få höra om Ellens sömn! ;) (hör hur ni jublar!! Haha)
Tror iaf att det kommer kika fram en till tand vilken dag som helst nu. Man nästan ser den under tandköttet. Liksom formen på den. Så det är väl den som spökar kanske.
Annars håller Ellen på lära sig säga mamma och pappa. Dock blir mamma oftast "nananana" hrm! Nanna for life. Men ibland får hon till mamamama eller namam. Pappa blir bappa eller pabba. Våran stora tjej! 

Ellens första selfie!! :D satt och lekte med min telefon och fick på kameran. Och allt som ser ut som en knapp ska tryckas på nu. Detta är resultatet! :')


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0