Livrädd

Ellen blir snart 10 månader och har aldrig varit riktigt sjuk. (Pepparpeppar) Och jag är livrädd för att hon ska bli det. För jag litar inte på sjukvården. Hur sjukt är inte det? Att man ska behöva oroa sig att sitt barn inte får den hjälp hon behöver?!

Man hör ju så många historier där läkarna glömt en skitsak egentligen. Som jag läste imorse. Där hade dom glömt(struntat i??) stick i fingret. Det resulterade i att detta barn dog. En bebis dog för att dom inte gjorde stick i fingret, som hade visat att han var riktigt sjuk!

Jag är livrädd att nått sånt ska hända Ellen. Att man ska veta att det kunde förhindras! Jag är så rädd att hon ska bli sjuk! Att hon ska vara så snorig och täppt att hon inte kan andas.
Av den anledningen känns det som jag kommer sova i hennes rum för alltid. Och det är därför jag har lite svårt att sluta amma henne också. Hon ammar ju fortfarande på morgonen. Det sägs ju att dom får bättre immunförsvar under tiden dom ammas. Om det är när dom helammas eller inte vet jag dock inte. 

Jag hoppas Ellen ärver våra immunförsvar! Jag är typ aldrig sjuk. Kommer inte ens ihåg sist jag var det.
Pär är inte heller sjuk ofta, nog mer än mig men inte ofta. Och är han det är det inget "allvarligt".

Älskade Ellen!! <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0