Nappen is back!

Ellen hittade en napp när hon satt på skötbordet. Sen dess är den en favorit. Dock inte som napp, utan som tuggleksak! :P Kände först att "nej! Ingen napp." Men äh! Hon får väl tugga på den om hon vill ;) Tror inte hon kommer bli nappberoende nu. Hoppas inte det iaf. Nu klarar hon sig så bra utan! Dock skulle det vara skönt på morron, då jag fortfarande är en mänsklig napp då! ;)


Sen är hon så nöjd på dagarna nu så jag vet inte vad?!? Helst kvällarna! Knappt att jag vill lägga henne för hon är på sånt bra humör och GLAD!
Och nätterna blir bättre. I natt sov hon från tio till halv fem! Hon vaknade några gånger där vid tio, vet inte om det är för att jag går in och "stör". Vill alltid kolla till henne innan jag går och lägger mig. Sen vaknade jag halv fem och fick panik!! Varför har hon inte vaknat nått?? Gick för att kolla till henne, men när jag var utanför dörren grinade hon till. Så jag gick tillbaka till sängen, men hon vaknade på riktigt strax efter. Undra om det var jag som störde henne då också? Golvet knarrar ju så förbaskat och lyhört är det här. 
Vill ha en ny (eller ja, måste köpa en ny eftersom vi lånat en av syrran nu. Och snart vill dom väl ha tillbaka den :P) som man hör andetagen med. Dock är det ju sån bra räckvidd på denna. 2 km, till skillnad från dom andra som är typ 300 meter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0