Brio smile

Idag fick vi den nya vagnen! Och jag är såååå nöjd! :) Får nog ta premiärturen med den imorrn, blåser ju så jäkligt idag. Men jag är supernöjd! Ellen gillar den också, är på den hela tiden och ska känna och klättra ;) Hon har även provåkt inne och då gillade hon den iaf ;) får se hur det går med längre sträckor.

Det enda jag tycker var lite dåligt. Eller ja, lite jobbigt bara. Är att när man har fotsacken på så kan man inte ha det där spännet i grenen knäppt. Lätt att hon hasar ner då. Men jag tänkte att kanske mamma kunde sy några fästen till fotsacken så slipper man trä den runt bågen. Bara nått band med tryckknappar så man kan fästa den i bågen bara :) 
Sen är den ju väldigt trång med bågen faktiskt, om man har den uppfälld i sittläge. Men den går ju att ta av, och det finns ju en sele att ha på så det är ju inga problem. 

Bakåtvänd och framåtvänd.


Fick också med en jättefin dyna! :) Men nu när det börjar bli kallt så vill jag ha fårskinnet. Så jag skar ut hål för selen så vips! Så hade vi en till dyna! :) Men den andra dynan kommer definitivt bli använd då det är lite varmare väder :)

Grymt nöjd!! Får se om den får godkänt på tuppluren imorrn ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0