Kombipass

I torsdags kickade jag igång höstens träning! Nu är jag på g!! Skönt! 
Igår var det kombipass. Vet inte om jag varit med på det innan?? Kul var det iaf! Jag och Denise körde några pushlåtar först. Gick hur bra som helst. Så skönt att ha nån med sig. Var ju själv i torsdags. Man hinner liksom hämta andan när man kör varannan låt. Annars står man bara och flåsar i den där micken ;) haha.

Sen vart det motionsgympa-aktigt. Hade ju ett pass förut som hette motionsgympa. Men nu är det inbakat i kombipasset. Sååååå kul! Som jag saknat motionsgympan. Grymt jävla jobbigt, svetten bara sprutade på mig. Om jag skulle rekommendera nått pass för en som aldrig provat på nått innan, skulle jag rekommendera kombipasset! Såå kul! Och man tar det i sin egen takt, hur mycket man orkar. Plus att man får prova på pushen lite och se ifall man gillar det. Då kan man ju gå på hela pushpasset på torsdags sen! ;)
Sen på tisdag är det premiär för afron också!! Wehoo! Det har jag inte gjort utan att vara gravid så det ser jag fram emot :) Att kunna ta ut rörelserna ordentligt!!



Men alla ni som läser detta! Vart är ni på våra pass?? Hade räknat med fullsmockade pass hela veckan! Kom igen nu!! Det är jättekul, och gratis att prova på alla pass 1 gång. Nästa vecka kör ni igång och kommer och tränar med oss :) Gå in på gymmixgnarp.se för mer info. Tider, pass, pris osv :)

(Ja jag försöker fiska deltagare! Haha)

Kommentarer
Postat av: Simone

Åå, kul! Jag har ju inte varit på ett enda kombipass i sommar :s haha! Ska masa mig ivääääääg! Vill prova på! :D

Svar: Ja gört!! Det var kul och svinjobbigt! :)
Nathalie

2014-09-08 @ 10:00:16
URL: http://simoned.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0