Storhandling it is!

Idag fick Ellen vara hos Momma och Moffan medans jag drog in till hudik! 
Första stoppet var att kolla på en vagn. Min underbara brio smile! ÄNTLIGEEEEEN! Haha! Imorrn kommer den hem till oss (vilken lyx att få den hemkörd!) Det enda negativa jag hört om den är att den kan vara lite trång för större barn. Men då hon jag ska köpa den av, inte alls tyckte det kändes det mycket bättre! :) Äntligen kan klumpiga emmaljungan flytta ner i källarn tills det är dags för dagis ;)
Känner mig så nöjd nu! Hoppas jag är lika nöjd när jag kört och använt den ett tag också :) Men det tror jag! Och hoppas Ellen blir nöjd med den också! Det är väl nästan viktigast ;)

Sen for jag på babyproffsen och köpte en bilstol. Tur nog så installerade dom den åt mig i bilen. För det var inte bara i min gammbil! Men nu sitter den där och helt plötsligt blev Ellen en stor tjej, i en stor bilstol! :')
Funderade på att fynda en åkpåse till vagnen också. Då dom hade rea. Men nä! Tror vi klarar oss ändå. Om hon har vinteroverall och en fleecefilt på sig, sen är det ju en fotsack(heter det så?) med till vagnen som är fodrad. Tror hon klarar sig med det. Plus att vi har fårskinn som hon ligger på. Blir kanoners det! Skulle hon bli kall ändå får vi väl köpa en då då :)

Ica maxi nästa! Jises! Hade räknat ut vad jag trodde det skulle kosta.. Ja men lägg på nån hundring då eftersom jag tagit lite mer än det som stog på listan. Mhm.. Nä, det räckte inte. En tusing mer än jag räknat med!! :S Men nu jävlar får vi klara oss ett tag! Och snart är väl frysen förhoppningsvis fylld med älgkött också!

Sen ner till fjärn och hämta gogumman! Som lärt sig klappa händerna medans jag var borta! Duktiga unge! Momma kan det där med att lära henne saker tror jag ;) 
Sen har Ellen blivit så duktig på att krypa. Nu går det undan. Kan inte kolla bort en sekund, då är hon på andra sidan rummet.

Ser ni trappen till höger? Inte bra!! Måste bygga en grind. Är jävligt dåligt med grindar i den längden vi behöver.


Sen måste jag bara tacka mina föräldrar!! Inte nog med att Ellen blir bortskämd med massa grejer. Dom ställer upp som barnvakt, skjuts och hämtning av grejor och lånar ut pengar när det tryter i plånboken, för att bara nämna några saker! Guld värt!! <3

Kommentarer
Postat av: amanda ottosson

På Ikea tror jag dom har förlängning till grindarna. Som man kan köpa till liksom, om ni inte vill bygga själv :) tror dock de kan bli rätt fint med en egenbyggd :)

Svar: Ja fast det räcker inte ändå, även med förlängningen :/ Ja vi vill ju ha kvar grinden sen även när Ellen blir stor. För Nitros skull. Så slipper man ha dörrn låst hela tiden. Det får vi ju ha nu utifall nån kommer och han smiter ut :P Så då skulle jag hellre vilja ha en fin i trä! :)
Nathalie

2014-09-26 @ 18:39:05
Postat av: Terese Mattson

Skarva med en bjälke så passar grinden!

2014-09-26 @ 22:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0