Strålande jul!

Idag fick Ellen sova två gånger igen. Strax efter tio höll hon nämligen på att slockna i soffan! Haha! Jag pratade i telefon med Pär och Ellen satt bredvid och kollade på nått barnskit på teven. Sen börjar huvet hänga på henne, hon typ lutar det mot axeln sin. Och efter ett tag började ögonen bli tunga. Haha, åh vad jag önskar att jag inte var tvungen att måla hundkojan så hon hade kunnat få somna där. Då hade jag kunnat lagt mig bredvid och myst!! :) Kan tillägga att det aldrig någonsin hänt förut, att hon somnat sådär av sig själv!!! 
Men hon verkade inte ett dugg trött kl två, även fast hon bara sov 40 min på förmiddan. Hon busade i en kvart i vagnen sen somnade hon, utan grin!! Sov i 45 min, så hon har typ sovit hälften av vad hon brukar idag.


Jag budade in en kofta på Tradera också till lillskruttan. Som jag tänkte att hon kunde ha på julafton! :) såå fin! Hoppas hon inte växer allt för mycket för då blir den nog för liten :/ 

Längtar för övrigt sjukt mycket till jul!!!

Kommentarer
Postat av: Simone

Åå så söt! :D

Svar: Eller hur??!
Nathalie

2014-09-19 @ 16:29:35
URL: http://simoned.blo.gg
Postat av: Therese

det var ju exakt en sån Mejja hade förra året som jag hittade på säcken :) om hon fortfarande kan ha den kan dom ju matcha i år haha ;)

Svar: Jasså?? Ja jag tänkte faktiskt på den Mejja hade och att jag tyckte den var så fin. Men visste inte att det var samma! :)
Haha, ja hoppas hon kan ha den då! :)
Nathalie

2014-09-19 @ 17:58:00
URL: http://theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0