Dagisbekymmer

Nu när det är slut på allas (i denna familj) semestrar så var det dags att ta tag i kroppen igen. Har bara blivit promenader än så länge. Men gotta har jag hållt mig ifrån.... I 3 dagar. TRE DAGAR??! Känns så jävla fjantigt när man säger det, för det känns som en evighet!! Det bara skriker i mig. I måndags var vi i fjärn och Mejja kommer och sätter sig bredvid mig och äter en kärleksmums. Jag har aldrig känt nån godare doft i hela mitt liv! Och då vräkte jag i mig godis och skit dan innan...
Märks att man är sockerberoende till max! Nä fy! Men jag är så less på att vara trött hela tiden. Och jag tror allt skräp är boven. 


Jaja.. Dagis ja. Vad ska man ha nu när man ska märka varenda liten jävla grej? Penna eller lappar?? Blir tokig. Köpte lite dagiskläder idag också. Basgrejer. Så man slipper förstöra (och märka!) dom lite finare kläderna ;) Men då stog jag också och velade. Bodys eller vanliga tröjor?? Leggings eller mjukisbyxor??
Skulle haft nån fleeceoverall att sova i där också. Stog att det var bra att ha. Duger det inte med tröja + byxa? Ska man ta med åkpåsen dit? Vill ju ha den hemma också.. Vad kan man ha annars? Åhh blir tokig!

Kommentarer
Postat av: Denise

Det är många i min närhet som använder "filur namnlappar" (googla), dom ska tydligen fungerar bra. :)

Svar: Ja det är dom jag kollat på :) Men jag har börjat med märkpenna. Får duga nu iaf. :)
Nathalie

2015-08-06 @ 12:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0