Hjärtskärande

Jag tycker så synd om Ellen. Undra om det inte är magsjuka ändå? En lindrigare variant. Hon har ingen hosta längre så kan ju inte bero på den, och hon var dålig i magen nu också. 

Hon är så slö. Vill inte ha nånting att äta. Köpte hem kakor nu men nä, inte ens det. Vill inte ens smaka. Dricker inte mycket heller. Blöjan som annars brukar vara välfylld (läs sprängfylld) på morgonen är nästan så gott som torr nu :/ Och inte har det varit just nått i blöjan idag heller.
Usch! Blir så orolig att hon ska få vätskebrist!! :( men hon vill verkligen inte ha nånting. 

Hon bara ligger i famnen och kollar på tv. Har varit uppe och lekt enstaka gång, men bara typ 5 min. Sen är det som att hon blir helt slut!
Fick i henne liiiite välling nu iaf. Men det var inte mycket. Inte ens en halv dl. 

Fan, om man kunde ta ifrån barn sjukdomar skulle jag göra det direkt! Min stackars lilla älskling! Är helt grinfärdig för jag tycker så synd om henne. Hon ser så svag ut :'(



Ska prova och se om hon vill ha chips nu. Det ska tydligen vara bra när man har magsjuka. Vad som helst bara hon får i sig nånting!


UPDATE!
Är nog alldeles säkert magsjuka. Då nr 2 i blöjan kommer i flytande form.... Fleeeera gånger. Buhuuuhuhuhuuu!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Dricker hon vatten då? Finns ju såndär vätskeersättning att köpa på Ica.

Svar: Nä :( Men jag köpte pärondryck, såndär glasflaska vid barnmaten. Och den dricker hon nu! Har nog druckit upp halv den iaf! :) Och några chips har hon fått i sig. Verkar lite piggare nu! :) hoppas det håller i sig!
Nathalie

2015-02-13 @ 16:48:28
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0