Hosta

Ellen har haft hosta i 2 månader(!) nu. Vi gav henne hostmedicin i början där nångång, och det blev bättre så vi slutade med den. Sen har det varit småhosta hit och dit. Upp och ner. Ena dan har det varit helt okej, medans andra dan har det hostats hej vilt. 
Nu är hon riktigt dålig i hostan! Lillstackarn! Hostar så hon sätter i halsen och håller på spyr. Nu ligger hon och sover i sitt rum och hostar för fullt! Usch vad jag tycker synd om henne. 
Det gör ju inte nätterna bättre heller, då hon vaknar. Sen kan hon inte somna om på jääääättelänge pga hostan.

På dagarna kan hon inte heller sova speciellt länge för att hon börjar hosta. En halvtimme idag sen vaknade hon. Dock fick jag henne att somna om, efter typ en timmes vaggning i vagnen. (Suuuck!! Frustrerande är bara förnamnet) 

Så nu har vi börjat med hostmedicinen igen. Hoppas den försvinner för gott nu! Hostan alltså. 

Nya favoritleken; öppna alla lådor i köket och slita ut det som finns där. Allra bäst är ifall man får plats att sitta i lådan också ;) Dags att barnsäkra!!


Annars har jag kollat på melodifestivalen ikväll. Visste inte ens att det var nu :P Men fy fan. Det blir verkligen bara sämre och sämre för varje år! Inte konstigt att dom har kortat ner till 7 låtar per avsnitt. Det finns väl inga mer låtar som är värd att visa i tv. Inte ens dom bidrag som är med är ju det. 
Vilket skit! Hoppas det blir bättre sen.


Nu ska jag slå på ett avsnitt av SOA. Spännande nu men så fruktansvärt tråkigt när dom dödar personer man gillar i en serie. Blir liksom inte samma sak. 

Mvh/ tvnörden

Kommentarer
Postat av: Elina

Emil hade/har också hosta, fast han var äldre när han fick den. Tror iaf att det är nån form av förkylningsastma. Harry hade också en massa hosta men den blev bättre när katten fick flytta. Båda fick iaf en astmaspray som lättar på hostan, så det kan ju vara nått att kolla upp om den inte försvinner. Och har du provat löktricket? Hacka en gul lök, lägg i en skål och i med lite vatten. Ställ vid sängen. Luktar förjävligt, men det funkar 😛👍

Svar: Ja har det inte blivit bättre efter denna kur med hostmedicin så får vi nog ringa vc.
Har provat löken. Dock inte hackat den. :) Och såg att nån skrivit att man skulle ha kokande vatten över? Kanske ska prova igen och se om det gör skillnad den här gången :)
Nathalie

2015-02-08 @ 01:51:57
Postat av: Therese

Tänkte oxå skriva om löken, det ska jag prova nästa gång Mejja har hosta! :) visste inte heller att det var mello, såg tom "heja-bilder" på insta men det klickade inte förrän jag sett några bilder haha!

Svar: Jag provade det en gång förut. Vart just inge bättre för Ellen :/ dock vet jag inte om hon vaknade "bara ändå" eller om det var pga hostan.
Fast då hade inte jag kokande vatten över som några skrivit att man ska ha, så får väl prova igen då :)
Nathalie

2015-02-08 @ 09:34:13
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0