Never ending story...

Ellen min Ellen. Herregud vilket jäkla år med grin och skrik och missnöjd unge detta varit. Tror ni det är bättre nu? Nej.

Jag är så less. Så less på att inte veta vad som är fel. Så less på att lyssna på gnöl/gnäll/grin varje dag och natt. Så less på att få 26281910 psykbryt på en och samma dag. Så less på att gnälla om att jag är less. 

När ska det vända för oss egentligen? Nog för att hon har dagar då allt är rätt så bra. Men mestadels är det bara grin. Och nätterna ska vi inte ens prata om. Så less. Hon vaknar och är otröstlig. Inget duger. Om jag sjunger för henne, som alltid funkat förut, grinar hon ännu mera. Tar jag upp henne i famnen grinar hon ännu mera, spänner sig och slänger sig bakåt. Om jag försöker smeka henne på ryggen/kinden/håret grinar hon ännu mera. Jag får inte ens peta på henne. Så det är bara att låta henne ligga och vänta på att hon somnar om. Låter kanske elakt men vad fan ska jag göra?? Jag ligger ju såklart bredvid henne. (Hon får komma till våran säng då)



Skulle inte förvåna mig ifall hon har nattskräck eller nått. Självklart ska väl vi åka på allt. Känns inte som att en tand ska ställa till det såhär, såhär länge
Eller så drömmer hon mardrömmar.. Ja jag vet inte. 

När jag ser nån skriva att deras unge sover hela natten, helst om det är överdrivet mycket som typ 19-09. Så vill jag ge den människan en smäll på käften. JA MEN VAD KUL FÖR DIG!! HAHAHAHIHIHIHOHOHOHO skjut mig. 
Alla andra som jag hört haft griniga barn har blivit bättre innan dom fyllt ett år. Men nä.. Här kommer det vara grin för alltid känns det som. 


Annars har hon lärt sig att stå själv. Och tvivlar inte en sekund på att hon kan gå själv också. Bara hon vågar släppa taget. 

/ En väldigt trött och frustrerad mamma. 

Kommentarer
Postat av: Stina

Tänkte på det du skriver om att hon spänner sej och slänger sej bakåt, spänner hon sej bakåt så hon blir som en "pilbåge"? Jag skrev ju förr om reflux oxå har ja för mej, men tänkte bara säga att Milton gjorde ju så på nätterna (spände sej bakåt liksom) när han bara skrek å va otröstlig och sen fick vi veta att det är ett typiskt symptom på reflux. Äru jobbigt å ha det som ni har det, allra helst om nätterna :(. Hoppas det går över eller ni listar ut vad det kan vara :/

Svar: Ja det gör hon faktiskt! Hon gör även så om hon sätter sig upp i sängen och sen slänger sig ner. Huvudet helt bakåt liksom. Ja fy! Hoppas det blir bättre snart. Det är ju frustrerande för en annan, men samtidigt tycker jag så synd om henne, hon får ju inte heller den sömn hon behöver. Funderar även på mardrömmar, i natt ryckte hon till som att hon blev rädd.
Nathalie

2015-02-06 @ 19:55:26
Postat av: Terese

Vi trodde att j hade fått nattskräck för ett tag sen, då hon vaknade och var helt hysterisk varje natt. Det visade sig vara kindtänder. förstår att du är helt slutkörd, det sliter något enormt när man vänder ut och in på sig själv varenda dag Påminn dig själv om att du är grym! :) det kommer att bli bättre, du kommer inte behöva kämpa för alltid! 💖

Svar: Ja hon har ju en kindtand nu som är så gott som helt framme. Kanske kan bero på den. Men tycker hon varit såhär så länge? Känns konstigt om en tand ska göra ont så länge. Men vem vet, kanske är en till på g.
Just nu känns det som att det alltid kommer vara såhär. Hon kommer alltid vara grinig och aldrig sova. Och kommer hon göra det så blir det väl lagomt tills nästa barn och man ska "börja om" ;)
Nathalie

2015-02-06 @ 21:13:43
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se
Postat av: Amanda

Hon är inte allergisk mot nått? Tänkte ifall hon grinar av att hon har ont i magen? Alfons gråter fruktansvärt, och är otröstlig när han är dålig i allergin

Svar: Tanken har faktiskt slagit mig. Men isf ska det ha kommit nu på senare tid då? Ja blir det inte bättre nu med hostmedicinen så får vi åka till vc och se vad dom säger.
Nathalie

2015-02-07 @ 21:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0