Snäll vovve

Jag är så himla glad att vi fick just Nitro! Eller att Pär valde just Nitro. Han är så himla snäll. Har sånt tålamod med Ellen. Har aldrig någonsin varit dum med henne. Morrat nångång har han väl gjort. Men det är förståligt då hon varit och klättrat på han när han ligger och sover, hur länge som helst. Klart han blir less.
Men aldrig varit dum! Ellen kan sitta och slå han på nosen (självklart är vi med och hon gör inte illa han) och han bara sitter. Gör jag eller Pär så, så börjar han leka med en direkt! Bits och härjar!
Han vet nog att han inte kan vara hårdhänt med henne. Även när jag leker med han så är han inte lika hårdhänt som med Pär. 

När vi är ute och går är han också sååå duktig! Det kan komma hundar och skälla halsen av sig, men han börjar aldrig skälla tillbaka. Ibland kan han börja gny lite men det är inte ofta. Han blir ju nyfiken och kan dra dit lite, men oftast följer han med en om man säger till han.
Även grannen sa att han är så snäll när vi är borta (då han är i hundgårn). Står bara och tittar, skäller aldrig. Bara om han ser en katt ;)

Min duktiga kille! Som snart blir farbror! Ja det är Nitros bror som är pappa till valpen vi kommer få i juni. Ska bli så kul att se hur han reagerar. Även hur Ellen reagerar. Men mest Nitro. Han kommer nog sova som en stock den första natten valpen är här :P Stackarn kommer nog inte få vara i fred för fem öre! :) Så spännande vad det är för liten filur som kommer hit. Och då är det en mini också! Det är vi inte van vid. Nitro var ju 5 månader när han kom, denna är 2. Kul! :) 




Annars är Ellen bra igen! Dagarna går så braaa! Hon äter(!!). Våran mat också! Fast nu ska jag inte ropa hej, har bara gått nån dag med våran mat. Och till lunch får hon burkmat än. Men sen äter hon macka. Eller slukar kanske jag ska skriva. Så behändigt att ge henne till frukost nr 2 (äter ju välling vid 5) så jag kan äta i lugn och ro :)
Och nu älskar hon promenader med vagnen. Det avskydde hon ju förut. Idag somnade hon till och med på prommisen, med solen i ansiktet också!! Den har hon ju också hatat. Solen. Haha. 
Och nu har hon lekt för sig själv nån timme. Skönt då jag är sååå trött. Har till och med kunnat slumra till lite ;)
För nätterna är fortfarande bökig med skrik och grin. Men det går väl över det också.


Varsågod, ett inlägg om lite av varje! :P 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0