Hur hinner man?

Hur hinner man med allt man vill göra när man jobbar? Är man bara ledig 2 dar i veckan, hur fasen hinner man med det man vill? Städa huset, träna, vila upp sig, Hälsa på familj och vänner. Hur hinner man?? Jag har en systerdotter som det känns som jag knappt hunnit träffa sen hon kom till världen för en månad sen :( Och Mejja saknar jag såååå mycket!! 
Men det kandke lugnar ner sig på jobbet framöver. Januari och februari är ju så gott som kundfria månader inom handel ;)


Annars går det bra att jobba och vara ifrån Ellen. Känns bra att hon är hos mamma och pappa ist för på dagis. Då hade jag nog varit lite mer nojig. 
När man är på jobbet tänker man inte så mycket på det, att man är ifrån varandra. Men när jag kommer hem/hämtar henne, så är det som att man kommer på hur mycket jag faktiskt saknat henne!! <3
Tror det blir inskolning på dagis till hösten faktiskt. Känns bäst så då hon kommer vara hemma så gott som hela sommaren. 

Då har hon förhoppningsvis lärt sig gå. Inte för att det spelar nån roll, men det känns bättre om hon kan gå när hon ska börja på dagis. 
För ännu visar hon inga tecken på att vilja gå själv. Hon går med gåvagnen och matstolen hela tiden. Och om vi håller i i händerna. Men vågar inte stå själv. I soffan kan hon släppa taget så hon står helt själv i några sekunder, men inte på golvet. Då sätter hon sig ner på engång man släpper henne. 
Jag blir ju såklart nojig! Är det vi som gör nått fel? Ska vi göra nått för att lära henne? Jag veeet att alla barn är olika och dom lär sig när dom är redo, att man inte ska "lära" och skynda på dom. Utan dom lär sig själv. Men man kan ju inte låta bli att bli orolig när dom flesta barn iaf gått nått steg när dom är ett år. Jaja.. Ska njuta av tiden nu när hon inte kan gå. För sen lär det bli livat! ;)

Skiiiitkul att dra fram allt ur skafferiet just nu :)


Kommentarer
Postat av: Terese Mattson

Min Henke tog sina första steg när han var 14 månader, inget ovanligt. Julia hade tagit några steg innan, men började inte gå riktigt förens vid 12,5 månad. Snart springer även lilla Ellen! :)

Svar: Ja det går nog fort så har man glömt att hon en gång inte kunde gå :) Njuter av friden tills dess ;)
Nathalie

2015-01-16 @ 23:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0