Kompisar!

5 dagar ledigt! Vilken minisemester :)

Ska njuta för fulla muggar av att vara med min tjej. Sen blir det jobb. Har nämligen fått vik på H&M! :) Känns jättebra och skitkul! Trivs ju så bra där!! Hur länge det blir får vi se. Så Ellen får vänta med dagis tills i höst. Får hänga med världens bästa Momma och Moffa ist :)

Nu nån dag ska vi dra med oss Livia och Mia till drakborgen. Eller dom ska dra med oss rättare sagt! Vi har aldrig varit där :) 
Vi måste verkligen se till att träffa mer folk. Hälsa på! Ellen saknar nog att ha en kompis. Har ju ingen hon träffar "regelbundet", eller vad man ska säga.
Helt sjukt då vi har min bästa vän 3 km bort, med barn i samma ålder. Och min syster 1 km bort, dock med barn i större ålderskillnad :P Eller ja det gör väl inget. Men Ellen är nog för liten för att Mejja ska tycka det är roligt att leka med henne, och Majken är för liten för att leka! Haha :) Längtar tills dom blir större allihopa så dom kan leka på riktigt. :)
Jaaa för Ellen älskar ju andra barn! När vi träffar tex Livia så är Ellen på sånt bra humör (oftast)! Knappt att hon vill sova middag! Ja, vi saknar kompisar helt enkelt! :P


Jaaajaaa! Nu har ungen somnat, byrackan sover som en stock (för tillfället) och gubben är borta på galej! Huset är mitt!! :D Denna egentid ska firas med massa gotta och hårfärgning! :)

Ellens nya favvoställe. Fönstret!! Klättrar upp och sätter sig där och kollar på tv. Eller så gör hon en kullerbytta ner i soffan. Igårkväll vet jag inte hur många gånger hon klättrade upp och sen kullerbytta ner, sen upp osv osv! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0