Maaammaa

I helgen har jag jobbat. Och Ellen har fått hänga med pappsen. Igår jobbade jag heeeela dan. 8.30-18.15. Och när jag skulle fara på morron vart Ellen så ledsen. Uscha!! Satt i sin stol och skulle få gröt. Men så såg hon att jag skulle gå. Gick och pussade och kramade henne en sista gång, då la hon armarna runt mig och kramade åt, samtidigt som hon grinade och sa mamma! Ååhh lilla hjärtat!! Var inte långt ifrån gråten då kan jag lova. Även fast hon "glömmer" mig bara ett kort tag efter jag farit. Men jag glömmer ju inte! När hon är ledsen och ropar på mig eller säger mammamamamama! Då dör jag! Vill bara krama ihjäl henne. Love her!!!!

Min fina lilla tjej! Hon är på sånt bra humör på kvällarna när jag kommit hem. Spelar pajas och tjoar och är såå glad. Hon är även mallig för hon kan stå helt själv i soffan. (Tycker det borde vara svårare i soffan än på golvet?) Då blir hon också så glad när man berömmer henne :)

Imorrn ska hon få vara hos Momma och Moffan. Jag börjar redan kl.7! Så måste slita upp henne tidigt imorrn. Igår la jag henne inte förren halv nio. För hon var på sånt bra humör och jag ville vara med henne. (Kom hem sju) Hon somnade som en stock då och sov i sitt rum ända till halv sex!!! Rekord! ;) Så nu när jag berättat det är det ju bara att förbereda sig på en helvetesnatt i natt. Går ju aldrig att skriva nått bra på denna blogg. Då blir det motsatsen. Jaja :)
Är mysigt att sova med henne också. Få mysa lite innan jag ska vara ifrån henne en hel dag till! Men sen är jag faktiskt ledig 2 dagar!! :) Då ska vi bland annat till BVC och ta ettårsvaccin. Hon var ju sjuk sist, så nu är det dags :/


Fick den här bilden av Pär idag. Hon hade tydligen suttit där i 20 minuter och kollat på tv. Haha! Gullunge! :)


Kommentarer
Postat av: Denise

Asså hon börjar att likna dig mer å mer! Ser ut som en kopia av dig ^^ Hon är så söt! :)

Svar: Jasså? :D
Nathalie

2015-01-18 @ 22:02:05
URL: http://denisea.webblogg.se
Postat av: Mia

Sötgrisen ❤️❤️❤️

2015-01-19 @ 18:09:58
URL: http://mialundholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0