Tänder

Ellen har sju tänder. Dom fyra i mitten nere och tre uppe, den fjärde där uppe kommer nog vilken dag som helst.
Men så idag när hon var lite grinig, så slängde hon huvet bakåt samtidigt som hon grinade. Då såg jag något längre bak i munnen. Kände efter och där var två kindtänder!!! Inte konstigt att hon har varit grinig nu. Lillstackarn! 
Jag trodde tänderna kom som i rad typ. Framifrån och bakåt liksom.. Men där var ett jäkla glapp sen två små tänder till :) Då då har hon helt plötsligt 9 tänder. 

Hon är ju så kinkig med att kolla i mun. Får inte röra! Så det är svårt att se när det kommer nya. Men lyckades känna på andra sidan också och där var det inga ännu. 

Min lilla lilla tjej som börjar bli så stor :')

Man kan ju sitta i den även fast den är ihopfälld! ;) Nu är den dock nerburen till källarn. Onödigaste köpet vi gjort tror jag.


Dock vägrar hon fortfarande äta våran mat. Mommas mat har gått bra några gånger. Och nån tugga av min mat. Sen är det stopp. Får hon burkmat slukar hon hela burken, plus majs och rån. 
Gjorde pannkaka igår. Tänkte "Vilken unge tycker inte om pannkaka?" Jo -Ellen!! Mah! Hon satt och doppade gaffeln i sylt och grädde och åt det. Men så fort det kom en bit pannkaka spottade hon ut. Lyckades få i henne nån bit iaf, men inte mycket.

Vet inte vad jag ska göra??? Det blir dyrt i längden med 2 burkar mat per dag. Har ni tips får ni gärna dela med er! :) Vill ju att hon ska äta riktig mat. Allra helst innan hon börjar på dagis. Där finns ju ingen burkmat. 

Nää nu ska Ellen få sova och jag ska plocka bort julbelysningen ute. Bättre sent än aldrig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0