Träning

Varför är det så svårt att känna träningssuget innan träning? Efteråt känns det skitbra och jag mår fan bättre. Som jag sa till Denise igår efter pushen "Nu blev jag pigg! Eller jag är sömnig men kroppen känns pigg!" 
Men innan träningen känns kroppen som den väger ett ton. Orkaaaar inteee tänker jag jämt. Men jag pallrar mig dit ändå, och det är jag glad för. Allra jobbigast är det då jag nattar Ellen innan. Då sitter man ju och halvsover, och när hon somnat är det bara att åka iväg.

Hade ju tänkt köra push på måndagar, cirkelträning och afro på tisdagar och efit på torsdagar. Men jag tror jag får plocka bort afron. Orkar inte två pass efter varann just nu. Även fast jag tycker det är kul!! Och cirkelträningen älskar jag, och jag körde inte den förra terminen. Plus att jag gillar styrketräning mer än kondition ;) Men framöver ska jag försöka gå på båda!

Äta "rätt" är det sämre med. Fattar inte att det ska vara så jävla svårt att hålla sig borta från gotta?? Jag kan inte. 

Sen är jag så less på allt tjat om att "man är fin som man är bla bla bla" Ja det är klart man är(!). Men det verkar att bara för att man vill träna och gå ner i vikt (även fast man inte är överviktig) så är man dum i huvet och vill bara bli smal för att man tror man är snyggare då. Äh vet inte hur jag ska förklara. Men blir så irriterad då man vill träna och få tajtare och mindre kropp och dom som inte vill träna typ dömer ut en. Eller dom som tycker att dom "duger" ändå. 
Missförstå mig inte nu! Skitbra att man är nöjd med sin kropp hur den nu ser ut! Jag tycker jag duger jävligt bra jag med som jag ser ut nu. Men jag skulle vara mer nöjd med mig själv om jag var mer vältränad. Både att jag tycker det är snyggare (jaaaa jag får tycka det!) och för att man mår bättre. Man orkar mer, blir piggare osv. 
Sålänge man inte är ohälsosam får man väl träna och banta bäst fan man vill??

Nä nu är det nya tag och försöka sluta med godsaker ;)

Kommentarer
Postat av: Simone

Haha, det var precis det jag var rädd för! Att vi skulle tappa på afron när cirkeln är före! (Tycker också om cirkeln!) ^^

Svar: I'll be back!! ;)
Nathalie

2015-01-27 @ 12:38:54
URL: http://simoned.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0