Candy world

Idag tog jag och Ellen en trip till Birsta. Först handla födelsedagspresent till Therese :) Där såg jag även ny Diskmedelspump och "behållare" för diskborsten. Dom fick åka med!! :) Har länge tänk köpa nya.

Sen vidare mot Birsta för att prova nya brillor åt mig. Hade provat ut två. Som jag gillade båda två. Men när jag kom dit idag kändes ena paret mycket bättre. Lite större än dom jag har nu, och inte svart!! Utan lite brun/beige fast ändå mörka. Men tyckte det var bra att dom inte var becksvart, inte så "hård" eller vad man ska säga. 
Sen vart det ett par nya pilotisar. Det var ju 2 för 1. Men liiite ångest nu efteråt då slutsumman blev närmare 3000kr! Buhuu.. Kostar att vara blind. Köpte även med mig linser, vart en femhundring bara det.. Suck.

Sen var klockan så mycket.. Jag hade ju tänkt att vi skulle åka på candy world och leka lite. Så vi åkte dit en snabbis bara :) Godisavdelningen var ju gigantisk! Leklandet var sådär. Bättre på drakborgen tycker jag. Där har dom en avdelning för lite mindre barn, där det är lugnare. Det hade dom inte här. Ellen blev nersprungen flera gånger. Vissa barn är ju jättegulliga och är försiktig när dom ser att det är ett mindre barn, medans andra är helt sjövild!
Resten var också bättre på drakborgen tycker jag, mer rutchkanor, inte lika branta "trappor" och större!

Bollhaven är klart favoriten! :)

En halvtimme lekte vi och då var jag sjöblöt i svett! Ellen hade nog kunnat varit där myyyycket längre. Men vi får åka på drakborgen nån annan dag ist när vi har mer tid :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0