Så var sommarn slut..

..verkar det som. Men det gör mig inte så mycket, då jag jobbar så gott som hela juli!

På torsdag ska jag dock på en roadtrip! Jag och Mia ska åka ner till Skåne och bara vara. Ska bli sååå kul och skönt, samtidigt som jag bara vill skita i det och vara hemma. 
Det är ju Ellen det sitter i. Ska jag vara utan min fis i 4 dagar?!? Plus att jag jobbar stängning på onsdag så då hinner vi inte ses innan hon somnar. Och dagen efter vi kommer hem börjar jag kl.8! Uscha vad jag har ångest!! Kommer sakna ihjäl mig efter henne. 
Man får väl tänka att hon har det roligt utan mig också. Får ju hänga med världens bästa farsan Baloo helt själv. Plus att dom kommer få besök av farmor och faster så det kommer nog bli kul för henne :) Men det är ju värre för mig ;)

Samtidigt ska det bli så skönt att åka iväg lite. Med den bästa och roligaste människan jag känner! Hoppas bara vädret håller sig över 20 grader och att solen är framme. Så våra planer för helgen inte går i kras! Annars kommer det ju bli bra ändå, skulle det bli så att vi ligger inne och glor på film (kommer ju garanterat inte bli så) hela helgen så är det också jävligt skönt. Bara att veta att man får sova hur länge man vill, man behöver inte upp och göra välling, ut med valp och pissa och skita, in och torka mera piss och skit, göra mat till hundarna osv. Bara att få sova ut och ligga och dra sig hur länge man vill... Underbart i mina öron!

Längtar som en tok! :)


Snälla låt detta stämma! Kan ju kanske få blåsa liiiite mindre, men det är taget bara det är sooool! :)


Nä nu ska jag klä på och åka på jobbet. Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0