I did it again..

Jag har återigen kärat ner mig i ett klädesplagg, barnplagg såklart. Sist var det dom blommiga kläderna från Next som jag la ut bild på för ett tag sedan. Nu är det dessa UV-kläder:
 
Från märket maxomorra. Har letat och letat efter uv-kläder åt Ellen, men inte hittat några som faller mig i smaken. Antingen så är det puttinuttrosavolangtjaffs, riktigt "pojkigt" med mörka färger, eller helt enkelt skitfula. Men så såg jag dessa och blev kääär! (finns även med hajar i annan färg. Gröna ärmar iaf, kommer inte ihåg resten) På jollyroom var den slutsåld i Ellens storlek. Lyckades hitta en annan sida där den fanns. Så började jag klicka vidare på den sidan.. Hittade lite doppresenter tills i sommar då två små gullgrisar ska döpas. Men jag fick beslutsångest över dom, presenterna alltså. Så jag väntade nån timme. Sen när jag skulle beställa var UV-dräkten SLUTSÅLD! Noooooo! FUCK! Har suttit och letat andra sidor som en tok! Och tillslut, när jag nästan gett upp, hittade jag dom! Wehooo! Så nu är dom påväg till oss! :)
 
Sen har jag även beställt en tavla av min kusin Denise. Hon gör jättefina trätavlor, med valfritt motiv. Hon har gjort med födelsenummer på ens barn och så. Men så kom jag på! Jag vill ju ha en Alfabets-tavla. Har letat det som en tok också, men hittar bara fula och tråkiga. Jag vill ha en färgglad (fast med typ dova/pastellfärger) och med nån figur på. Så jag frågade om hon ville göra en sån och det ville hon! :D Wehoo igen! Kommer bli såå fin det vet jag! :) Och lite roligare med en tavla i trä en en poster bara liksom. Kommer bli perfekt. Kolla in hennes blogg, där har hon en kategori med sina tavlor! Finns länk längst ner här i menyn :)
 
 
Annars sitter jag i fjärn nu. Ellen sover. Och så fort mamma och pappa kommer hem ska jag åka och jobba.
Har hunnit med lite samtal iaf. Bokat klipptid (på tiden! var bara ett år sedan sist. Dock ingen färg denna gång, blev snål :P), bokat synundersökning och förnyat recept. Allt detta har jag skjutit upp hur längesomhelst! "Jag gör det i morrn". Åsså vill jag inte ringa när Ellen är vaken. Det misstaget gjorde jag när jag skulle ringa Telia, då vårat internet inte funkade. Precis när det blev min tur började Ellen gallskrika och grina... kul. ;)
 
Nä nu ska jag dra på min nå vettigare kläder. Ett par hängselbyxor faktiskt! :O Tycker det är så fint på andra, men på mig själv vet jag inte än. Känner mig som en barbapappa. Men men! Måste ju prova.. ;)
Sen imorrn är jag leeedig. Och på torsdag ska jag till Stockholm på Utbildning. Jag ska nämligen bli Resurs i sommar, på jobbet alltså! :) Eller "Ansvarig" som det mest kallas. Betyder väl mer ansvar kort och gott. KUL! :)
Dock är jag skitigt jävla nervo för att åka till Stockholm SJÄLV! Har fått vägbeskrivning och tunnelbanan är min värsta fiende. Har aldrig åkt och har INGEN ANING om hur man gör. Men men, det går nog bra. Lär väl finnas ett par människor att fråga på vägen om inte annat ;)
 
Ha det! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0