Skrik, grin, pink och bajs

Usch vad jag är less! Ellen är i nån period (tand??) där hon är så förbannat grinig! Dygnet runt. Går väl bra på dagarna om hon blir underhållen. Men så fort man ska göra nått, typ laga mat, städa eller bara sitta i soffan och vara, ja då är det grin. Grin till förbannelse. På nätterna vaknar hon också och skriker och grinar, tar skitlång tid innan hon somnar om eftersom jag inte får röra henne. Då blir det ännu mer grin.. Och på det tycker hon det är en bra ide att vakna 5.20 varje dag!! När man kl.4 smugit tillbaka till sin säng är det inte frestande att kliva upp då. Tack och lov har hon somnat om nu dom senaste dagarna..
Men jag är så sjukt less. Inte nog med detta så är hon så jäääkla mammig så jag vet inte vad jag ska ta vägen?!?!? Jag kan inte ens gå på toa utan att hon springer efter och skrikgrinar och rycker i handtaget och ropar på mig. Jag kan inte ens gå in i köket, då ser hon mig hela tiden eftersom vi har öppet emellan. Nä lika mycket grin då. Kan tillägga att Pär är hemma också, så det är ju inte att hon blir ensam. Åhh! Så störande! 

Är ju inte kul att åka ifrån henne när hon är såhär. Igår när jag skulle träna blev hon ju ledsen. Och när jag kom hem fick jag den största och hårdaste kramen nånsin! Älskade gogumman!

Finväder för nån kväll sen.


Inte nog med allt detta så har vi en valp också. Vilket innebär piss och skit inne jämt! Spyless! Mattan är ju lika bra att ta bort (skitfult utan matta), för den agerar ju toalett nu. Jag blir så frustrerad! Som nu nyss. Ser att Pim cirkulerar och ska sätta sig och skita. Springer dit och tar upp han och skyndar ut. Tror ni han skiter ute? NEJ! Åååhhhhh!!!!!!! Stressad för att Ellen stå inne och skriker efter mig (mammig som sagt!) men hundjäkeln springer bara runt och biter på blommor och leker. "MEN SKIT DÅÅÅÅ!!" Tog till och med med mig godis så han skulle få belöning för att han gjorde ifrån sig utomhus. Men det gick ju åt helvet allting. Fick häva han i hundgårn, och hämta dit Nitro också. 

Jag har ju inte varit särskilt sugen på en till bebis. Och efter denna valp är jag ännu mindre sugen!! Är less redan nu så hur skulle det bli med en bebis. Den kan man ju inte direkt häva i hundgårn och sen gå in och fokusera på Ellen. ;) 

Nä inget Mother-of-the-year-pris här inte. Inte Matte-of-the-year heller ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0